sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Зодиите, които стават за сериозна връзка

Зодиите, които стават за сериозна връзка

Мариана В.Мариана В.
Джедай
461338
Зодиите, които стават за сериозна връзка

В наши дни все по-трудно става да намерите човек, с когото да имате сериозна връзка. Въпреки че мнозина от нас са убедени, че човек не бива да живее сам, почти невъзможно е да се открие човек, с когото да споделиш живота си, да имаш деца, да му се довериш и да споделяте заедно и доброто и лошото.

Преди да се впуснете в поредния флирт, стаили надежда, че може би този път флиртът ще прерасне в нещо истинско, добре е да проверите коя зодия е човекът срещу вас.

Доверете се на звездите в избора си, защото те могат да ви покажат кои са зодиите, подходящи за сериозна връзка.

Козирог

Зодия Козирог става за сериозна връзка

Лесно е човек да се влюби в Козирог, те са изключително симпатични и чисти души, влюбите ли се в тях, почти със сигурност няма да имате проблеми от любовен характер. Козирозите са отлични партньори в любовта, те винаги се стремят да даряват повече, отколкото получават. Готови са да отделят време и средства за половинката си.

Козирозите не си падат по връзките-еднодневки. Ти търсят сериозен съюз, като нито разстоянието, нито например разликата във възрастта може да са някаква пречка за чувствата им. Представителите на тази зодия не крият чувствата си, те винаги предупреждават, че търсят наистина сериозна връзка и съзнателно търсят партньор за цял живот, не просто флирт за една вечер.

Рак

Зодия Рак не обича да си губи времето в прескачане от партньор на партньор - той иска да намери своята изгубена половинка, своята сродна душа и щастлив да се кротне до нея. Раците избират партньор до края на живота си, като се доверяват за това единствено и само на сърцето си, не търсят изгода, практичност или лесния начин.

Никак не е трудно да спечелите сърцето на един Рак. Просто трябва да бъдете искрени с него, да сте откровени, влюбени и всеотдайни, колкото и вашият партньор. В името на чувствата си един Рак е готов да премине планини и реки, но да не се отклони от избрания си партньор.

Дева

Зодия Дева за сериозни партньори

Прагматизмът, с който са пословично известни Девите, се простиря и в техния любовен и романтичен живот, но по начин, по който не сте си представяли. Девите просто не искат да си губя времето с някой, който утре може да си тръгне. Не е природата им да се съгласят на нещо неистинско, несериозно и лековато - те търсят винаги истинското и силно изживяване.

Девата не просто избира партньор, тя начертава живота си с него за десетилетия напред малко след първата среща. Затова и не обичат да пропиляват ценни моменти с несеризони хора, случайни връзки, и онези, които няма да останат с тях завинаги и да бъдат истински.

Везни

Ако свържете живота си с партньор от зодия Везни, то може да сте сигурни, че няма да имате търкания с него. Везните старателно избягват всякакви конфронтации, те бягат от споровете, не допускат стресови ситуации и винаги са готови да отстъпят. За един представител на зодия Везни е непоносима мисълта да се раздели с половинката си, да дели имущество или да не може да вижда детето си винаги, когато поиска, а само в конкретни определени дни. Затова и представителите на тази зодия са готови на всякакви компромиси в името на запазването на любовта и добрите отношения в семейството.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest