Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Кабала»Кабала е предначертала съдбата ни! Виж твоята

Кабала е предначертала съдбата ни! Виж твоята

Кабала е предначертала съдбата ни! Виж твоята
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Кабалата е едно от най-древните мистични учения, според което животът на всеки човек е предварително предначертан. Чрез силата на числата кабалистите гадаят за съдбата на всеки отделен индивид.

Основното число според Кабала е 142857, защото то притежава космическата хармония. Умножено по 2 дава число със същите цифри, но разместени 142857 × 2 = 285714.

За да разберете какво ви е отредено от звездите, напишете годината, месеца и деня, в който сте родени. Например, ако рождената ви дата е 29 юли 1985 година, ще получите цифрата 1985729. Към полученото число прибавете кабалистичното. 1985729 + 142857 = 2128586. От полученото число премахнете повтарящите се цифри и нулата, ако има такава. 1 + 5 + 6 = 12. Ако личното число е по-голямо от 12, съберете цифрите отново.

Ето какво ви вещае съдбата според Кабала

1. Щастието е ваш спътник през целият ви живот. Звездите са благоразположени към вас и имате възможността да моделирате света около себе си. Вие не просто разчитате на късмета, а нареждате нещата така, както на вас ви харесва, и то винаги успешно.

2. Вашата душевност е изпълнена с колебания. Противоречивите мисли пречат на действията ви и единствената възможност да постигнете целта си е да я набележите съвсем конкретно. Опитайте се да не разпилявате енергията си, като се нагърбвате с множество начинания, и това може да ви помогне да се отървете от несигурността.

3. Съдбата винаги работи във ваша полза, поради което сте склонни да вярвате, че пътят не може да бъде осеян с бодли, но бъдете предпазливи. Животът е красив и вълнуващ, но никой не е застрахован от житейските несгоди.

Съдбата според Кабала

4. Вие не умеете да контролирате света, но поне винаги можете да разчитате на себе си. Предначертани са ви спокойни и радостни старини, но като цяло в живота успехът почти винаги ви се изплъзва. Щастието ви никога не е съвсем пълно, но за сметка на това вие не се отказвате от оптимизма си.

5. Вие сте склонен да се усамотявате и да изживявате тъгата си индивидуално. Борите се с несгодите в живота, като прилагате силата на характера си и почти винаги успявате да постигнете целите си. Вие сте много целеустремен и волеви човек.

6. Вашият характер е много буен и необуздан и това донякъде ви пречи да осъществявате целите си. Склонни сте да проявявате прекалена мнителност по отношение на останалите хора, което също не е във ваша полза. Бунтарството е в природата ви и трудно бихте могли да промените това.

7. Търпението не е ваше основно качество и поради тази причина не умеете да хващате точния момент. Всички грешки в житейският ви път са направени в следствие на вашето лекомислие и прибързаност. Въпреки това вие сте галеник на съдбата. Бъдете бдителни и се опитайте да хванете късмета си в ръце, когато съдбата ви го изпраща.

8. Склонни сте да драматизирате, защото през по-голямата част от времето си се чувствате неразбран и отритнат, но нещата всъщност не са толкова зле. Опитайте се да се отървете от усещането за падение, проявете малко повече воля и приемайте нещата с усмивка. Това ще ви помогне в житейския ви път.

9. Вие трудно преживявате неуспехите и силно се демотивирате от тях. Песимизмът е ваш основен спътник, тъй като сте склонни да проявявате неувереност и ви липсва кураж. Черногледството ви е неоснователно. Опитайте се да гледате положително на нещата и така те ще се наредят по-добре за вас.

10. Съдбата изцяло работи за вашият успех и щастие. Вие обичате хората, но се доверявате на малцина. Не сте склонни към отмъщение вероятно защото имате положителна нагласа за живота и почти винаги успявате да постигнете целите си.

11. Предначертано ви е в живота си да имате много късмет. Поставяте си ясни цели и почти винаги успявате да ги постигнете с лекота. Мечтите ви ежедневно се превръщат в реалност, но внимавайте да не се отдадете на прекалена леност.

12. Нерешителността и колебанието са неизменна част от вашия характер и са основната причина за вашите неуспехи. Опитвате се всячески да се отърсите от тях, но те просто са част от вашата индивидуалност. Грижите се повече за щастието на другите и сте склонни да пренебрегвате себе си. Спрете все да очаквате правилният момент и се опитайте да действате смело.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest