Магии за задомяване

Магии за задомяване
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Препоръчано за теб:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Магиите за задомяване са най-разнообразни за различните държави по света и няма как да ги "поберем" в толкова кратък материал. Тук обаче ще ви запознаем с 3 магии за задомяване, които са характерни за Балканите.

1. В България традиционно се прави магия за задомяване на 5.12

На този ден, точно 1 ден преди Никулден, се чества Денят на Св. Сава. Според типично нашенските обичаи тогава девойките, които искат да се задомят, пресяват брашно за празничната питка през обърнато сито, докато слушат напътствията за намирането на добра половинка в живота на по-възрастните жени в дома.

2. Според родната ни парапсихоложка Евелина Лютова магия за задомяване се прави по следния начин:

- Закупувате си розова хартия за писма от книжарницата. Добре е самата хартия да е по-луксозна и на нея да има някакви красиви орнаменти - сърца, пеперуди, цветя и т.н. Ако такива липсват, можете сами да нарисувате 6 на брой сърца;

- 3 дни преди пълнолуние запалете 2 розови свещи и с червен химикал напишете на предварително подготвеният лист хартия съобщение към Венера и Афродита, в което отправяте своята молба да намерите своя избраник. Добавете конкретни желания спрямо визията и вътрешните му качества, за да може вашето послание да е напълно достоверно спрямо исканията ви;

- Завършете писмото си с думите Прекрасна Афродита и Венера, нека ме лъхнат първите лъчи на любов и да се срещнем скоро с този човек. Нека той ме забележи. Нека в любовта ни има и приятелство и разбирателство. Връзката ни ще е силна и ще си вярваме един на друг и ще си помагаме винаги в беда и ще сме щастливи до края на Света! .

- Прочетете 6 пъти на глас написаното от вас послание и направете 6 завъртания по посока на часовниковата стрелка над едната свещ, а после над другата, след което ги загасете с пръсти.

Магии

- Сгънете писмото на 4 и го поставете под възглавницата си, а на следващия ден извадете писмото, запалете свещите, прочетете молбата си 6 пъти и отново направете 6-те завъртания над едната и над другата свещ. Това се повтаря 6 дни, като на 7-мия ден само прочитате писмото и го слагате в бутилка, която да държите в дома си. Добре е тя също да е красиво аранжирана.

3. Киприянова молитва

Това не е суеверие или езически ритуал, а истинска християнска молитва. Решихме да я включим в този материал, защото мнозина от нас считат, че молитвите трябва непременно да се изричат от свещеници. Ако разполагате с текста на Киприяновата молитва, можете и сами да я изречете пред някой, който иска да се задоми. По принцип се счита, че тя е за предпазване от злото, но ако я прочетете (не е толкова къса, че да я запаметите) пред човека, чието най-голямо желание е да срещне любовта на живота си или да се задоми, тя би постигнала необходимия резултат. Използва се и при безплодие на жените, чието най-съкровено желание е да забременеят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest