sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Лебед в сънищата - значение и символика

Лебед в сънищата - значение и символика

символика на лебеда в съня

На всеки от нас се е случвало сутрин щом се събудим, спомняйки си какво сме сънували, да си задаваме куп въпроси и да се чудим какво символизират сънищата ни.

Някои вещаят положителни предстоящи събития, а други, за съжаление, не толкова добри.

Ако някога ви се е случвало да сънувате лебед, прочетете днешната ни статия. Тук може да откриете отговорите на вашите въпроси.

Явяването на лебед в сънищата символизира чистота, красота и достойнство. Качества, които вие притежавате. Също така тези сънища предвещават щастие, благоденствие и богатство.

Те може да са знак, че нещо или някой, от когото не сте се интересували, сега е възможно да предизвика вашия интерес. Погледнете по-задълбочено на нещата, преди да направите преценки, не позволявайте първоначалното ви, повърхностно впечатление да ви заблуди.

Сънищата с лебеди издават много за вашата душевност. Вие сте чувствителни натури, следващи поривите на сърцето си. Предстои ви нов етап от живота ви. Цялото ви възприятие за света и всичко около вас ще се промени. Ще прогледнете с нови очи, ще чуете с нови уши.

Вярвайте на инстинкта си и бъдете убедени във вашите способности. Движете се напред със смелост, уверени, че знаете точно къде отивате. Въпреки че може да има предизвикателства по пътя, с постоянство и устременост, ще се изкачите по стълбицата към успеха.

сънища с лебеди

Ако сънувате плаващ по вода лебед, това вещае положителни събития в живота ви. Ще се радвате на щастие, късмет и успех. Благополучието и доброто здраве ще бъдат ваши спътници.

Ако сънувате, че храните лебед, очаква ви споделеност в любовта. Предстоят ви вълнуващи, романтични преживявания. Ако сте семейни, хармония и разбирателство ще царят в дома ви. Ще имате дълъг и щастлив брак.

Ако сънувате лебед, разхождащ се из парк, ще претърпите финансови или материални загуби. Възможно е да ви бъде отнета част от имот.

Сънищата с черен лебед предвещават проблеми в любовта, неразбирателство между вас и с партньора ви. Възможно е да настъпи раздяла.

Ранен или мъртъв лебед в съня означава, че ви очакват неприятности и нещастие. Може да преживеете здравословни проблеми. Също така има вероятност ваша дълго пазена тайна да бъде разкрита.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest