sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Папагал в съня - значение и символика

Папагал в съня - значение и символика

Папагал

Появата на папагал в сънищата има много и различни тълкувания. В днешната статия ще разгледаме част от тях и ще се опитаме да открием какво символизират.

Често папагалът идва като предупреждение да бъдете нащрек и в готовност. Откриват се нови перспективи и възможности по пътя ви, които ще доведат до личен растеж. Оглеждайте се за знаци, които да ви покажат пътя. Това може да бъде момент, в който това, което някога сте смятали за невъзможно, сега може да стане напълно възможно. Мечтите наистина могат да се сбъднат.

Папагал се появява в сънищата също за да ви накара да обърнете внимание на това каква нагласа имате към вас самите. Може би се отнасяте негативно към себе си и подценявате личностните си качества и възможностите си.

Спрете, повярвайте в себе си! Положете усилия да промените отрицателното си самоотношение към положително. Не забравяйте, че начинът, по който вие самите се възприемате, се отразява на възприятието на околните към вас. Ако вие не се уважавате, и другите няма да ви уважават.

Цветовете на папагал в съня имат различно значение

Пъстрите птици са чудесни имитатори на това, което виждат и чуват. Папагал в съня може да е предупреждение, че има хора около вас, които се забавляват, клюкарствайки по ваш адрес и плетат интриги. Бъдете внимателни с тези лицемери, които се представят за ваши приятели, а щом се обърнете, ви плюят. Отдалечете се от такъв тип личности.

Често се впускате в помощ на хора, които не биха помогнали на вас. Спрете да се раздавате за такива, които ви използват само за собствена облага. Научете се на самоуважение. Има по-добри неща, които чакат да влязат в живота ви. Настройте се положително и възможностите ще се открият пред вас.

Папагалът също може да е предупреждение към вас самите. Може би вие също сте склонни да клюкарствате за другите. Ако е така, опитайте се да промените това ваше качество. Ако някой ви е доверил своя тайна, не я споделяйте с други.

Друго тълкувание на сънищата с папагал е, че той разкрива опитите ви да криете истинската си същност пред останалите в реалния живот. Представяте се за такива, каквито другите очакват да бъдете. Правите това, което се харесва на тях. Замислете се добре и не забравяйте, че никой не харесва и не уважава фалша.

Клюка

Появата на папагал също може да символизира нещо или някой в живота ви, който ви е неприятен, дразни ви и дори ви подлудява. Това ви е задушавало досега. Но ето, че е настъпило времето да се отървете от него. Не позволявайте да ви влияе. Излезте с приятели, направете нещо забавно, елиминирайте този негатив от живота си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest