sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Тайнственото значение на името Елисавета

Тайнственото значение на името Елисавета

мистериозна жена
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

За името Елисавета се смята, че има древноеврейски произход, а символиката му се свързва с любовта и почитта към Бог. Аз съм Божия дъщеря, Бог е моят избор, Господ е моя клетва са част от тълкуванията на това име.

Елисавета и формите на названието са чест избор за женско име в страни, в които се говори руски и английски език. Ще го срещнете още като Елизавета, Елиза, Елизабет, Алиса, Изабел, Бети и други.

Момичетата, носещи това име и неговите производни, са изключителни красиви, харизматични, но и своенравни. Капризна и доминираща, категорична и нарцистична, Елисавета често се чувства подценена и затова влиза в конфликти и извършва безумни действия. Това са егоцентрични жени, които мечтаят да построят малко царство около себе си. Толкова са амбициозни, че понякога са готови на всичко, за да успеят. Но към хората, които са скъпи на Елисавета, тя се проявява като мила и състрадателна жена.

Тя е интровертна, затворена и понякога не казва какво мисли наистина. Но пък Елисавета може да се приспособи към хората около нея. Тя е любопитна и силна, винаги носи хъс за победа, но не във всяка област на живота си е готова да се раздава.

Като цяло професионалната дейност на Лиса не е най-важната област в нейния живот. Идеалните професии за Елисавета са свързани с медиите, тъй като тези жени умеят да се изразяват добре и се интересуват от новостите. Независимо от това Елисавета тайно мечтае да бъде изследовател и да пътува много.

жена с име Елисавета

Най-важното в живота на Елисавета е нейното семейство. Тя е добра домакиня, пестелива и подредена. Отличен готвач е и често радва съпруга си с различни кулинарни изкушения. При посещения на приятели и роднини винаги печели почитания и възхищение.

Първите години на брака на Лиса могат да се характеризират с напрежение, но по-късно всички проблеми изчезват. Причината е, че тя е доста взискателна към партньора си. Но когато мъжът до нея свикне с начина ѝ на живот, всичко си идва на мястото.

В младостта си Елисавета се радва на много почитатели. Нейният неотразим външен вид я прави привлекателна сред мъжете. Но тя е изключително придирчива към силния пол и трудно намира подходящ партньор. Обикновено първата връзка в живота ѝ се оказва несполучлива.

В отношенията с околните Лиса среща трудности. Много от жените ѝ завиждат, затова няма много приятелки. Тези, които изберат да останат до нея пък, я приемат за лидер и пример за подражание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Eliza Viktorova
Eliza Viktorova
19.05.2019 07:53
Само не позна, че Елизабета, изобщо не е пестелива. А точно обратното.
0
0