sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Какво означава, ако ти трепери носът?

Какво означава, ако ти трепери носът?

треперене на носа
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Още в Древността хората са вярвали, че когато една част от тялото ни вибрира, това предвещава някакви събития. Оттам се е зародило и названието на трепетник – гадателско четиво, което разглежда трептенето на различните човешки части. Така наречените трепетници били много разпространени в света на гадателите, вещиците и знахарите. И според мнозина били доста точни в предсказването на бъдещето.

Според трепетника всяка една част от нас има своите гадателски способности. Независимо дали става дума за ухо, клепач, ръце, крака, гърди или друго, специално послание винаги има. Така например е много известно потреперването на окото. Според това за кой от двата клепача става дума (както и според датата на раждане на човек), се правят предсказания за добър късмет или пък за лоша поличба.

Освен очите обаче и други части от лицето ви могат да потреперват често, давайки ви насоки за бъдещето. Потреперването на носа е една от тези части. Ето и какво казва трепетникът в тези случаи:

Ако усетите, че носът ви играе, подгответе се за щастливи събития. Ще имате поводи за гордост и радост. Хубави неща ви предстоят. Или казано с други думи, ще имате повод да вирите нослето си.

Ако на този етап от живота си сте се фокусирали върху кариерата си, ще започнете да жънете успехите на своите усилия. Пригответе се за повишение или нови бизнес предложения. По всяка вероятност кариерата ви ще започне да се развива стремглаво, а богатството ви ще се умножи. Ще докажете на всички, че сте независими и предприемчиви.

успех

Ако в момента любовта е ваш приоритет, ще ви споходи късмет на любовния фронт. Ще се гордеете с нова половинка или с постиженията на сегашния си партньор. Ако сте семейни и мечтаете за наследник, треперенето на носа може да означава, че ще се сдобиете с близнаци. Във всеки случаи ще се радвате на голямо и задружно семейство, с което малко хора могат да се похвалят в днешно време.

Имате ли талант, треперенето на носа може да означава, че ще спечелите голяма публика с дарбата си и славата ще ви споходи много бързо.

Носът играе ли ви, това може да е знак и за неочаквана голяма печалба. Ако участвате в лотарийни или други подобни игри, е възможно да се сдобиете с крупна парична сума или почивка до екзотична дестинация. Със сигурност ще е нещо, за което другите ще ви се възхищават много.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest