sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Момчето, което вижда миналото

Момчето, което вижда миналото

Момчето, което вижда миналото
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Джейми е 11-годишно американско момченце, което има дарбата да вижда миналото. Хлапето живее с родителите си Брус и Андреа Лейнинхъм в град Лафайет, щата Луизиана.

В своите видения Джейми вижда епизоди от Втората световна война и битки, водени над Тихия океан. В съзнанието си момчето е непрекъснато преследвано от военни самолети.

"Джейми бе само двегодишен, когато едва започнал да говори, го сполетяха спомени за тези странни самолети. Представете се учудването му, когато от устата на детето си чувах "Резервоарът е пробит. Самолетът гори. Не мога да изляза от кабината. Това е краят! ".

Изричайки това, детето било в нещо като транс. А когато дошло на себе си, родителите му се опитали да разберат какво е видял. Но Джейми не можел да им обясни - нямал достатъчен речников фонд.

С времето обаче нещата започнали да се изясняват. Когато е в емоционална възбуда, Джейми се усеща като военен пилот, който загива в летящ самолет. Дори знае и името си: Джеймс Хюстън, пилот от изстребителя "Корсар" от авионосеца "Натома бей".

Действието в спомените на момчето се развивало в битка над остров Иводзима в Тихия океан.

Когато Джейми навършил 5 години, баща му Брус го завел в Музея на авиацията в Далас. През експозиция, запазена от битките в Тихия океан, малчуганът започнал разпалено да разказва подробности от бойните действия край Иводзима. Момчето ясно помнело дори с каква храна са се хранили войниците.

Впечатлен от сина си, баща му Брус направил проучване на тихоонеканските битки. Разказът на Джейми се потвърдил в най-малки подробности. Американският флот наистина притежавал авионосец "Натома бей", който е участвал в битките край Иводзима.

Сред загиналите е лейтенант Джеймс Хюстън. На 3 март 1945 година самолетът му бил уцелен от японски изстребител, пише в. "Зодиак и Мистерии".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
56
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
дейзи
дейзи
15.07.2013 06:10
Цвети, няма от какво да се страхуваш. Чети повече книги и в интренет за прераждането на душата и ще разбереш много..а нали знаеш, че когато получим знание, познание,истината ще ни направи свободни.
Аз писах скоро пак по такъв повод тук - четете книгите на Др. Майкъл Нютон.Те именно ме направиха свободна - страх няма, само радост от живота и вътрешното убеждение, че душата е вечна и това, че сме тук сега в това прераждане и като сме тук така или иначе,защо да не го изживеем максимално.
5
0
КонникаБезГлава
КонникаБезГлава
31.03.2012 20:23
Истина е гледах едно филмче във йоутубе казва се Прераждане Част 1 (Напишете го на Английски) Това е цял научнопопулярен филм за прераждането и там има много такива истории предимно за деца които си спомнят предишните животи и това хлапе е едно от тях.
2
0
Цвети
Цвети
17.04.2011 16:16
Тази статия ме накара да се замисля над това, дали ние хората когато спим и говорим на сън нещо, дали тези неща, които изричаме са свързани с наш предишен живот. Вярвам, че има нещо наистина, изключително и тайнствено в целия ни живот. Цялата тази мистерия ме влудява.
4
1