Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Индиго съм. Не мога да намеря смисъла на живота

Индиго съм. Не мога да намеря смисъла на живота

 • 16.02.22 10:58#1Потребител#311442Потребител#311442НовакРегистрация: 16.02.22Град: -Отговори: -Индиго съм. Не мога да намеря смисъла на животаЗдравейте! Искам да споделя нещо с вас, защото не намирам отговор и се чувствам самотна, празна и безполезна напоследък и искам да ми се помогне по някакъв начин. Имам си семейство, имам финанси, уча в добър университет, обикаляла съм държави, имам си всичко, но съм стар дух и някак всичко ми е адски безинтересно.

  Не мога да намеря смисъла на живота. Вече ме дразнят хората, не ми е приятно да си говоря с тях, защото всеки ме занимава с едно и също. Навсякъде съм била и вече всичко ми е писнало.

  Спрях да гледам телевизия, защото всичко е фалш. Много хора има и всеки е взел всички професии и какво ли не и аз не виждам за мен какво остава... Постоянно си мисля лоши неща за смърт, за самоубийство... Всичко е става само с връзки и е пълен фалш... Няма нищо честно и съм много отегчена... Нищо не ме радва напоследък...
  ОтговорОтговор с цитат
 • 28.02.22 01:17#2NellyNellyНовакРегистрация: 22.09.18Град: -Отговори: 1от: Индиго съм. Не мога да намеря смисъла на животаКато за начало здравей )
  Занимавай се с любимите си неща, глези се. Може да се нуждаеш от повече време за себе си и вътрешния си свят, а не чак толкова от външния, за да разбереш за какво си създадена. Ако всичко това не помогне по-добре посети психолог, проблема ти звучи като депресивно състояние. Всякаш се чувстваш непълноценна, въпреки всички радости и постижения в живота. Също и защо трябва да си като другите, ако ти се отдава творчеството/танци/пеене дори и ако щеш гримцорка /масажист... (например) давай, ще има кой да те оцени и без връзки а и така ще се запознаеш с повече хора пък и нищо чудно ти да се откажеш връзкарека след някоя друга година.

  Любопитно ми е как реши че си индиго?
  Как реши, че си стар дух?
  Човешките чувства и настроения винаги са породени от нещо или липса на нещо.
  Без причина няма следствие!
  ОтговорОтговор с цитат
 • 08.04.22 11:19#3DIDIНовакРегистрация: 28.09.17Град: СофияОтговори: 1от: Индиго съм. Не мога да намеря смисъла на животаВисшият разум, върховното съзнанието на в всички съзнания, създателят на всичко което е било, и което е, и което ще бъде, тоест Бог вселената, пространство в което сме е бог, който ни е създал по причина, за да учим това което не сме научили в по предишни прераждания. Тук сме в поредната опаковка, която наричаме тяло, за да научим уроко си. А когато ни се случва това, което описваш, значи Бог ти праща това, за да осъзнаеме, че чрез страданието на тези емоции, които изпитваме са нещо което сме забравили и той ни праща страдание за да ни научи, че когато слагаме негативно отношение към всичко в живота ни, това и получаваме, но когато слагаме воля и устойчивост в нашите негатовни емоции ние проявяваме волята Божествена, която веднага се отразява в сегашния момент и изпитаме трудност да, но това е верният път. Чрез волята в нас която е от Бог, понеже ние сме образ и подобие на Бог на твореца, на отеца създал всичко видимо и невидимо. Така че колкото повече ни се случват нещата които описа, толкова повече не проявяме волята и се отделечаваш от себе си и бог. Тъй като Бог е добро, Бог е самоусъвършенстване и е в нас, следователно се иска и от нас същото. Дал Е воля, да се учим, да четем много да четем и да правим развитие на всичко в нас. Спрем да се развиваме получаваме страдание било то физическо или душевно, получаваме негативни мисли и мисли много натрапчиви и гадни. Ключа е да се самоусъвършенстваш със значение Относно това което споделям. Да знаеш за бог, че той наясякъде в нас, понеже за да се прояви бог на него му трябва материя, за да се Опознае, така че смятай какво нещо Велико е сътворил в материята. А това са много светове. Има ли материя, бог е зад нея в нея и там на всякъде е със мисълта си. Дори в една песачинка от пясъка той Знае защо е там тази песачинка и дори в най отделеното място във вселената той знае какво се случва, понеже той е това място. Той е разум, Разбирате ли бог е навсякъде с мисълта си, и гледа и помага и не помогна и всичко прави така, че да ни тласка към оправяме, чрез много други начини, които ни се струват че не е той. Напротив винаги е той, понеже той е силата и словото и всичко, той задвижва цялато време пространство във космоса, така че да има хармония и логика навсякъде във различните времеви пространствени измрения. Да има красота навсякъде и математиката в тази красива планета земя.
  Да има движение да има самоусъвършенстване на целят КОСМОС и многобройните вселени в него, породени от обич и проявявата на любовта към всичкото което Бог е сътворил, именно чрез тази сила, която е Божествена Любов.
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest