Наричане за успех

  • 25.02.15 02:48#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Наричане за успехШепнещите наричания са силни заклинания, които могат да ни спасят от неприятности и да ни донесат успех. Като правило тези наричания се произнасят при конкретни ситуация. Например за да се избавите от негативно влияние след скандал.
    Наричания та в къщи се използват за привличане на успех, любов, благосъстояние. Те се произнасят на вещи които човек използва всеки ден. Тези вещи се зареждат с позитивна енергия и по този начин се създава благоприятна атмосфера в дома.
    Сутрешни наричания
    Ставайки от кревата и стъпвайте на пода с десният крак и прошепнете: Ставам за да се срещна със своето щастие.
    Излизайки от дома обезателно се погледнете в огледалото и кажете: Моето отражение ще ми носи успех и късмет.
    Ако сутрин пиете чай или кафе и желаете да се ободрите и да наберете сили то кажете: Пия сила, пия здраве, пия енергия необходима ми за този ден.
    Вечерни наричания
    Подгответе кревата си за сън и говорете: Одяла ти си моята защита в съня, моята възглавница е моята другарка и всичко което и разкажа ще се сбъдне.
    Затворете очи и шепнете: Нека в съня и наяве всичко става както аз искам.
    След тези думи вие спокойно можете да заспите и нито кошмари или безсъние няма да ви безпокои.
    Когато се миете или вземате душ кажете: Премахвам негатива,обиди, страхове, фобии. По този начин вие ще премахнете от вас напрежението,стреса и ще подобрите своето емоционално състояние.
    За да имате успех в това начинание е необходимо в тези наричания да вложите от своята енергия. Заучените фрази нямат никаква магическа сила. Главното е да се казват тези думи от сърце и те ще ви осигурят успеха.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.02.15 09:54#2NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Наричане за успехТака е ОтговорОтговор с цитат
  • 01.03.15 07:06#3емилия илиеваемилия илиеваНовакРегистрация: Град: СофияОтговори: 24от: Наричане за успехБлагодаря за темата,много ми харесва.Намирам,че съветите са полезни. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest