Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Какво ли видях всъщност?!

Какво ли видях всъщност?!

  • 28.09.14 01:43#1Coni CostovaConi CostovaНовакРегистрация: 28.09.14Град: СофияОтговори: 8Какво ли видях всъщност?!Здравейте! Имам много странни случки ,но една от тях не мога да си обясня. Беше към 2 през нощта,събудих се ожадняла, приятеля ми не си беше легнал ,а работеше в кабинета ,аз станах да си налея вода, беше тъмно и влизаше малко светлина от лампите на вън станах от леглото и се запътих към вратата видях фигура в тъмното ,която беше точно като на приятеля ми -фигурата си разтвори ръцете за прегръдка и аз я прегърнах ,но ръцете ми минаха през въздуха,още преди да се осъзная какво се случи вратата се отвори , влезе приятеля ми и си разтвори ръцете да ме прегърне и аз изпищях. Какво видях всъщност?! дали не е било някакъв негов астрален двойник или ...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 04:24#2анонименанонименНовакРегистрация: 27.09.14Град: БозвелийскоОтговори: 10от: Какво ли видях всъщност?!coni0708 Много ми е интересно от къде ги измисляте тези истории или сте по-луди и от мен или просто отчаяно търсите вниманието което не можете да получите в истинския ви живот, колко тъжно направо ми се насълзиха очите честно ти казввам Ако искате да стабилизирате психиката си посетете психиятър, а ако искате да откачите тотално аз винаги съм насреща ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 09:59#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво ли видях всъщност?!Проститутки са, доста от тях. Други са просто търговки и си продават стоката. Нито една не ми поиска пари, защото се предполага, че трябва да се сещам, но пък аз често забравям че са на работа. Дори ако се видим аз ще забравя за бизнес взаимоотношенията и ще се държа приятелски(не че нямам 50-100 излишни лева винаги). А те определено не са такива - заради тази вражда, която аз не разбирам. Та ако не си плащам, то да се махам изгонен от таа страна.

    Не им е възможно да говорят, което ми дава широта да пиша каквото си поискам, запълвайки празнотата от тяхното мълчание. Те искат само две неща - мазния кур на дявола и пари. Да ги чукат тираджиите, щом ще е така, а по-хубавките да вървят по курортите да си любовта срещу заплащане. Ще види б_гейката войната на излъганите, които са ебани от тях, които са ебани от тираджии.

    Първия има, а втория няма, всъщност не дали имаш или не е важното, а това че са прости, което задължително повежда всички с тях към загуба. А ако имат някаква сложност, то тя винаги е насочена към затриването на втория, с което се опитват да балансират имането на първия. Често ни правят на психопати. А заедно с кура пеят песничката си с припев:

    "ний сме банда психопати,
    кой ще ни пати, кой ще ни пати"


    Има разбира се и нещо повече - те искат да ни вземат акъла, да са фатални и т.н. Понякога го правят, но всичко това са доказателства за откритата им враждебност и целта да ни погинат. Всъщност често успяват със взимането на акъла, което се изисква за бъдещото правилно управление върху втори - той вече е послушен. Б_гейката е така ярко изпъкнала в тези работи, че е основателен всичкият й срам, който вече никой не желае да носи. Наглостта й дори я кара да се има за храм, и само глупак може да й се върже, както и нарича всеки, който успее да олъже. Та избора за втори вече е ясен, защото той се бори за живота си, за ясната си мисъл без убеждения и без уроки, както също обичат да казват - "нека ти е за урок". Това е бг уроки.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 12:34#4Coni CostovaConi CostovaНовакРегистрация: 28.09.14Град: СофияОтговори: 8от: Какво ли видях всъщност?!Много сте зле и двамата! Имате ли 15 изобщо?!И какво внимание, к'ви пет лева?!От къде реши,че ще си измисля нещо за да получа тъпо внимание от некви кенефи като вас! Съжалявам,че изобщо се регистрирах и си загубих минути ценно време с такива идиоти! И понеже сте кенефи и двамата и не ставате за нищо ,стоите и обиждате хората в сайта и почти няма някой да не сте го коментирали. Щото сте злобни и никой не ви харесва ,за това по цял ден сте тук и си губите времето да дразните другите .Никое нормално момиче няма да ви хареса с това селско поведение и дори проститутките не вярвам да ви обърнат внимание,толкова сте зле ,а търсите кусури на другите! Засрамете се малко ,не обичам да обиждам хората,но някои си го просят и трябва да се говори на техния език! Успяхте да ме откажете от сайта ,явно няма нормални хора тук и влизам за последно! Приятно ви клюкарстване на мой гръб ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 01:06#5********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво ли видях всъщност?!Бай, Кони, ще си мислим с добро за теб!ОтговорОтговор с цитат
  • 03.10.14 01:18#6antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво ли видях всъщност?!Когато се напъваш да почувстваш нещо се появяват такива от подземията.Щастливи сънища. :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 03.10.14 01:23#7********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво ли видях всъщност?!Във "Нимфоманка" тя започна да се лекува при садист, който я биеше без цел кулминацията.

    Михала, знаеш ли някой форум с по-послушни роми, за да им вкарам малко приказка?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.10.14 01:29#8antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво ли видях всъщност?!Стани кебапче и ще ти се отворят. ps: ОтговорОтговор с цитат
  • 04.10.14 12:12#9БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Какво ли видях всъщност?!Човек,който твърди,че е красив или умен,вдействителност не е.

    Синъо,ще ме извиняваш,ама ти си знаеш психичното състояние.Затова просто ще те оставя,пий си бирата и си гледай мачовете.
    А тази нова снимка на момиче от колко време е ?
    -Их бре,Ирландеца=>Ирландка :y: Ду бист фрау. ps:

    Историите тук са ми били винаги интересно-странни.
    Хем да им вярваш,хем да не им вярваш и накрая гръмваш.

    Чудел съм се за доста статии,лъжа ли са,истина ли са,измислят ли си ги,ако е да-защо?

    Нооо няма как да разбера,приемам го за истина и айде......наливам чашка студен чай и давам коментар.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.10.14 01:13#10********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво ли видях всъщност?!Кефи ли те? Ама не живее върху хладилника, и сигурно похрупва от тревичката наоколо. Освен това не е резла и с нея може да се говори доста по-приятно, отколкото с каквито си свикнал да се мъчиш. От толкова време им обеснявам да престанат да ядат и да се научат как да заизглеждат така, ама... хората с убеждения са твърде много и са задръстени, та е трудна работа. Има освободено от такива пространство, но пък то е заето от кафе, алкохол, проституция... Така е в нашата евтина страна. За това бягат нагоре при парите.


    Точно със своето недоверие дразниш, защото явно не знаеш кое е истина, и кое не. За да знаеш трябва да си виждал и ти това-онова, да можеш да предположиш, както и да се ориентираш във вероятността това да е така. Нейното раскашче е с голяма вероятност да е истина. От друга страна няма никаква заплаха, дори да е лъжа. Няма кукичка.

    Има вариант - да ни се представя: аз съм в поза с вдигнати ръце за прегръдка.
    Има едни пози на тялото, които отговарят на различни състояния - жрец, дявол... Работата е, че тези хора това го знаят чрез познанието, с което имат брънка. А аз не. И ми се налага да използвам понякога нова за мен информация, добре че има интернет.


    Имам един израз за някои състояния - "амбициозна алчност", който е като мастилено петно .
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest