Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Кой кой е? (сляпа баба)

Кой кой е? (сляпа баба)

  • 11.09.14 12:34#1********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361Кой кой е? (сляпа баба)Виждате ли хората, които обръщат внимание на написаното от вас? Когато те го правят, то се транспортира информация за тях при вас - те се представят.
    Веднага може да се определи дали някой ви харесва, или не. Предполагам, че същото любопитство кой стои зад някой ник и аватар е и от отсрещната страна.

    За съжаление колкото повече се взираме в това да разберем кой кой е, толкова повече бихме могли да се объркаме по-нататъка. Не е приятна грешката, която би могла да се получи, когато четеш някого и възприемаш неговото представяне, а в същото време друг чете твоето написано и също възприемаш и неговото представяне. Защото винаги се опитваме да усетим човека, който стои зад написаното.

    И така тайните остават само за тези с добре развити и ненакърнени сетива. Или защото са егоисти, или за да могат да ни заблудят и изманипулират.

    Ами ако някой се е прикрил зад някакъв фалшив образ, за да лови определени?
    Така всички се оказваме сами - самци и самки, и само просветените знаат какъв е театъра.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.14 09:55#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Аз понеже харесвам животните и затова дадох такъв пример. ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.14 07:24#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Не си сам синьо.Всеки е свързан с всекиго и с вселената, и си взаимодействат.Когато
    има някоя гнида и пречи на тази връзка, всеки с всекиго се обединяват и я унищожават.
    Това е естествения ход на подбор. Изключвам насилственото унищожение, което се прилага от единици,мислещи че са само те във вселената и са най-необходимите и пият живота на другите живи същества. Дали е така? Не вярвам!!! Защото всеки с нещо е потребен на всекиго за неговото съществуване.Това е моя теория и не ангажирам никого. :wink:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.14 08:35#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Не ми е проблам да се махна, нито да го набия при възможност, но съм объркан от цялата тази бъркотия, в която някои като че ли развиват дейност. Това не са свободни разговори, а са една проста и затормозяваща среда, в която преди време имаше уют от ени момичета. Но може би проституират, не знам.

    Сто и четиресе неща казах и нито ми се отговори, нито нищо. Само ена гнида ми се лепна и ми вика - край с мене. Така казва.

    Тук има и полиция, която води по звездите. Малко е, но я има. Но основно има професионални изкривявания, неизбежност от условията на работа, както и като резултат от самото въздействие на работника.

    Какво получавам ли - ами какви са сделките - приказваме си срещу пари? Всичко може да се търгува в днешно време, защо пък не?

    Не ми се говори повече. Просто не ви познавам и не съжалявам за това. Но губите много(не мен, а чрез ено всеобхватно убиване и на мисъл и на всичко), както се вижда - стараете се.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.14 08:47#5antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Кой кой е? (сляпа баба)Защото всеки с нещо е потребен на всекиго за неговото съществуване.Нали
    знаеш,че всеки отговаря за делата си, където и да е , и на какъвто и пост да е.
    Но човек е свободен да избира. :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.09.14 06:24#6********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)Евтина София налага в моята глава най-евтината мисъл за мойта суета.
    Която да повтарямe като молитва - как велик съм, и голям, и умен, и красив, и аз и аз и аз и аз... съм важен, горд да служа в гетото Българиа - Болшая Гара. Гавраилови крадци - Наркоман и Наркоуоман.
    За да може евтина София да казва всяка мисъл за във моята глава.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.14 09:43#7********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба)В разлюспването ѝ стигнах до следното виждане за жената (наблюдения върху ганьовката). Аспекта на съществуването ѝ, нейното движение по график, нормата, както и отношението ѝ към нещата се определя от 4 външни човека, представени в обществото. Това са:


    1 водач (сводник/депутат, това обобщава почти всички уредени тарикати, посредник, софийски циганин)


    2 професор (той си е професор, може да псува с меч могъщо над водата)


    3 плановик (стига до мисълта - всеки трябва да има генератор на ток)


    4 атлет (разбойник, мускулар, той е най-ниско и тепърва ще се развива)
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.10.14 07:07#8********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Кой кой е? (сляпа баба) Ето тази красива и еротична снимка изобразява тънко и приемливо горният ми пост. Анонимус като анимус:

    imgur.com/ClYHE8g.jpg" alt="" />
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest