Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Майсторската псувня

Майсторската псувня

  • 09.09.14 03:32#1********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361Майсторската псувняПонякога, когато не сме си взели поука от силните се налага да бъдем напсувани. Това е регулиране на нашата посока в жизнения ни път. По-късно се отразява здравословно и дори може да е някакъв житейски урок. Любознателните знаят за удоволствието с което майсторите ги псуват - как сякаш изливат болежките си и те се изпаряват във въздуха. Както и лая на кучетата - той не ни застига и поради това не ни въздейства, обаче не можем добре да разберем какво точно се иска от нас. Любовта е явно регулирана и от тях, и човек, който няма аура на любима пред себе си, защитна енергия, отрязан салам или просто това, за което се борят и самите кучета, то той бива облаян отвсякъде. А какви продължения следват във общуването ни с хората може да не обръщаме внимание и да не свързваме с това. Полезно е.

    Но нека да направим класация кой ни псува най-добре. Коя е професията с най-умелите, кой е №1 в занаята?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 08:11#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Майсторската псувняНека посветим тази красива като изгладняло момиче в сини одежди тема на ена всеобща, но позабравена льобимка - True Alpha! :love:

    Чета и мисля за теб, Алфи!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.14 12:43#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Майсторската псувняМили дами,
    и вие, немили недами и дами,

    изисквам да направите ена проверка(не в старобългарският стил - "кажи отверка - сваляй гащи за проверка") - поради познанието за аканьето на кучетата в предпочитаната посока по оста North/South, както и поради огромното присъствие на тяхното влияние в ежедневието ни, да проверите дали/кой "не е в ред" спрямо техните привички. Тоест и кой не е в нормата(лека закачка към лаещите дами и червенокръстоносците). Земате компас и отивате в тоалетната!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.10.14 06:08#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Майсторската псувняИзток-запад, значи не съм ви бил приятелче, а ненормалник(колкото и да е женски термин това - нали всички сме се били конкурирали в едни и същи неща, в които те разбира се са превъзходни 100% к*рви(какво приятелско има в това?)) :

    "Куче

    Кучетата в съня най-често символизират приятелите и новите познати. Ако галите куче в съня си, означава, че разчитате на помощта и подкрепата на приятел.

    Ако кучете е агресивно и ви лае, означава, че не сте много внимателни и тактични с приятелите си, заради което предизвиквате тяхното недоволство."

    Няма да къртя заради това.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest