Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.

Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.

  • 08.09.14 06:06#1********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Да направим елементарен и честен анализ на нашите чувства при бедствия в чужди държави. Нека се запознаем в какви битки участваме, за да получим... ментално удовлетворение. Или ако сме по-способни дори нещо материално и плътско.
    Измежду всички молитви у нас за политици у затворите, удовлетворенията при природните бедствия като наказание, изпъква едно ярко чувство на дълго търсена победа срещу икономически развитите страни и по-точно земетресението в Япония, при което цунами разруши ядрена централа. Е такава вътрешна радост ние рядко получаваме, виждайки възможност да не сме безкрайно изостанали.

    А когато някой не желае да споделя тези победи, то той не би могъл да си намери място в нашето сплотено около такава софра общество. Става враг на държавата и народа. Ментално недоразвит. С придобитото убеждение, че го налага психопат, който тежи на главата му с идеята че е по-висш, а и уместен. Дори човек би си помислил че това прилича наистина на див циганин с висш чин в отдел човешки ресурси на тази страна. Подкрепата на Любов за тези неща е явна, и с нейна помощ те са реалност.

    Малко хора бихме могли да заявим, че не желаем да участваме в това гето, в този затвор от песове пазачи, който да насочва нашия потенциал към вечно обучение в престъпление и наказание. Можем само да го заявим, тъй като нямаме правото, нито силата да викаме на кравар, или пък да смеем да се караме на куче, каквото отнасяме всеки ден по улиците. Полицията със своите пипала, в която е втъкана мафия е наредила света ни такъв - непроменим. Щастливата курва България с най-големите мъже на света - първи престъпници на божите правила - тук гордостта е висше себеизразяване, а култа е повсеместна социална йерархия.

    "Нека им, така им се пада и тази беда е справедливо възмездие!" e най-честата мисъл, която народа получава като предан служител в огромната административно-военна фирма с бюджет. Защото всеки неин поданик е служител по един или друг начин.

    Hide сега, може да не признавате това. Идеята ми не е да ви злепоставям пред "началството".

    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.14 01:12#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.И все пак, въпреки мен (явно толкова са им силиците - 1 човек(секи си избира врага, гледайте да не е над възможностите ви)), те са надигнали Кристалина на пост овързан с човешки ресурси и бюджет!

    Тя сигурно никога не е виждала компютърче с разни мери за тялото на човек по време на някакво натоварване! Сигурно в мозъка й импулсите между невроните са в пъти по-малко от тези в машинката!
    Но се пак тя, като човек може да определи кой кой е - НЯКОЙ и никой, лидер и подчинен, богат и беден... което явно определя кой как ще се натоварва.

    Кой е Бюджет - това във вуду е бог на войната. Отговаря си, нали? Те, кравешката администрация са войни! Таа ще решава, с всичката си плът как Бюджет ще води войни наляво и надясно!

    Поведи война срещу мен, невменяема слуга на вектор с вирус!

    Яж ми УЯ, Кристалината!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.14 11:54#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Напоследък има бедствия и в нашата страна - тя потъва.
    Кой причинява това? Да не би да е туризма, който го прави чрез 2 стремежа - нискокачествени гости и отритване на самите българи, тоест тяхното потъване.
    Гостите, които средно са доста по-богати от нас, но са с доста ниска класа в местата от които идват, се явяват доста по-висша класа в парично отношение от българите. А те са видели и икономическото бедствие в страната. Освен хубавите момичета по плажа, които по принцип са си тяхна собственост. Което спомогна да се нареди и местният природен потоп. С фанфари.

    Как се чувствате?

    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.14 03:57#4antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Бедна ни е фантазията за вселенските закони, но знам едно,че когато вършиш
    нещо добро или зло, то рано или късно се връща. Кой или какво го прави това то
    си знае.Но винаги го прави за да може да съществува вселената и хората.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.14 08:50#5********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Някои хора си имат разни номера за натрупвани на сила и съответно се доближават и до подобни възможности. Лошото за нас е, че трябва да сме ресурс за тяхното ментално и духовно летене. По света се случват много войни и местните хора едва ли биха могли да ги залеят със студена вода, но и не се сещат как това се заработва другаде, и им се прилага като победоносно бедствие. ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.14 02:36#6********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.Оказва се, че не е правилно да бедим само б_гейците, защото примерно се знае, че ветровете и тайфуните са вълче творение, както и на много други беди. То този стремеж си е генетично внедрен в смисъла на съществуването на някои животни - един техен аспект в битието на планетата, и те просто не могат да не са такива и да не изпълняват своята програма. Както и кучетата не могат да не кълнат, докато се катерят по стълбицата на силата, получена от забитите клинове - като орлови нокти и клюн на харпия в нашата енергийна структура.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 07:35#7********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите. :kiss: Криии-си , Криии-си , Криии-си , Криии-си ... :kiss:


    Никои се губат, но победителките печелат! Кой рискува печели, кой не рискува - духа супата!


    Криии-си , Криии-си , Криии-си ...
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest