Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Повтарящ се сън

Повтарящ се сън

• 30.08.14 09:51#1ПавлинаПавлинаРегистрация: 01.04.13Град: -Отговори: 11Повтарящ се сънИскам да споделя нещо тук с Вас,ако може някой да ми разтълкува или даде някаква друга идея за един сън,който вече 6 години сънувам два пъти в годината и то точно на определени дати - 19 януари и 2 април !!!
    Нямам абсолютно никакво обяснение защо е така но определено вече изпитвам страх
    и се чувствам неспокойно..
    Сънят е абсурден,защото не си падам по пътешествия,четене на фантастика или гледане на филми с такова съдържание.

Сънят започва с озоваването ми пред Пирамидите в Египет - как..не знам,просто
    съм там и ги виждам в далечината.Около мен вървят туристи качени на камили,рикши,открити джипове,някакви нестандартни рейсове,също така и много вървят пеша,аз също вървя но някак бавно и всички ме подминават,докато аз започвам да се притеснявам ,че ще изостана от всички и ще се загубя..Точно в този момент "чувам" глас,който ме успокоява и казва ,че няма да се изгубя а дори ще стигна преди тях до..Сфинкса!?!!!..и аз продължавам да вървя,като в същото време започвам да зяпам и в небето за да видя "звездата"/предполагам Полярната/която ще ме води,за да не се загубя..вървя,вървя,вървя..но сега пък ми става трудно от пясъка в който газя/защо само аз вървя през пясъка, а не по "туристическия път" също не ми е ясно..но колкото и да е трудно,все нещо ме дърпа напред,помага ми и ме успокоява,звездата която виждам че ме води от небето става все по-голяма и ярка..и точно когато съм стигнала съвсем близко,почти до едната лапа на Сфинкса и се виждам колко съм миниатюрна пред него, спирам да си поема дъх и се отпусна...пясъкът под мен се раздвижва,отваря се нещо като дупка и аз пропадам в нея,вдигам ръце за да се хвана за нещо,опитвам се да извикам..НО увисвам в нищото и съвсем плавно се приземявам на нещо като много дебел,мек килим,една ръка се протяга за да ме хване а много приятен глас ми казва "Видя ли,няма страшно,защото.." и ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ СЕ СЪБУЖДАМ..ТАКА И НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ Е СТРАШНО,но вече будна се
    чувствам много същисана и напрегната около 10/20 мин..
    Това е съня,който се повтаря и за който нямам абсолютно никакво логично обяснение.

p.s ==
    19 януари и 2 април с нищо и никой не ги свързвам около мен,
    нито пък нещо се случва или се е случвало..най-обикновени дни ,но ги запомних
    заради този повтарящ се сън ТОЧНО на тези дати!

ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.14 11:03#2ЕленаЕленаРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Повтарящ се сънне мога да намеря какви чудеса е правил
    намерих и килим- висшето съзнание, подарък, спорове и ревност,
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.14 11:05#3ЕленаЕленаРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Повтарящ се сънспоред мен по-важни са датите, щом от няколко години сънуваш едно и също нещо на едни и същи дати ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.14 08:14#4ПавлинаПавлинаРегистрация: 01.04.13Град: -Отговори: 11от: Повтарящ се сън :Аз много се интересувам от египетската древност още от малка, това ми е слабост. Ходила съм в Египет и съм била на пирамидите
    Моля те разкажи какво е усещането когато си пред Пирамидите,най-вече Хеопсовата..влиза ли вътре,какво ви разказваха местните?? :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.14 08:40#5ПавлинаПавлинаРегистрация: 01.04.13Град: -Отговори: 11от: Повтарящ се сън :
    Това открих за
    Преп. Тит Чудотворец-2 април

Преп. Тит живял през VIII в., когато животът на Христовата църква бил разтърсен от иконоборческата ерес. Много хора били гонени, мъчени, хвърляни в тъмници заради вярата си, но имало християни, които защитавали смело православното учение. Такъв бил преп. Тит. От малък той се отказал от светския живот и станал монах. За неговата благочестивост и отдаденост на хората Бог го дарил с чудни способности - да лекува неизлечимо болни и да предпазва бедните и беззащитните от злото, което ходело по земята. :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.14 09:03#6ПавлинаПавлинаРегистрация: 01.04.13Град: -Отговори: 11от: Повтарящ се сън :според мен по-важни са датите, щом от няколко години сънуваш едно и също нещо на едни и същи дати
    За първи път съм го сънувала през 2009 г.но го запомних като повтарящ се през 2011 а чак през 2012 обърнах внимание на датите..а сега забелязах,че съм се регистрирала тук на..1 април 2013 :kiss:
    Сега ще прегледам какво се е случвало на тези дати през 2009,
    дали няма нещо което да го е провокирало но тогава да не съм обърнала внимание..притеснявам се вече,по-точно ми е неприятно и неспокойно!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.14 11:15#7ЕленаЕленаРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Повтарящ се сънНе се притеснявай, съня ти може да е хубав!
    Усещането в Египет е много хубаво, в пирамидите не влезнах, видя ми се скъпо и казаха че се върви по едно тясно дълго тунелче много наведен и нямало нищо за гледане , но влизах в гробниците на кралете от старото царство, храма на жената-фараон и гробницата на архитекта /предполага се/ на пирамидите там има доста неща за гледане и стените са пълни с рисунки- надписи /освен каменните съркофази. Бях и в музея там вече наистина има какво да се види - фигури, статуи на фараони, съдове, злата, укражения, карети,истинските съркофази и разбира се мумии- бях много впечатлена от всичко, това си заслужава да се види, нещата са много красиви. Освен това и хората там, египтяните бяха много дружелюбни.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.14 11:21#8ЕленаЕленаРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Повтарящ се съниначе като застанеш пред пирамидите и сфинкса, чувството е неописуемо, поне за мен.

според мен съня ти е хубав, в крайна сметка стигаш килим- вишият разум, така пише в единия съновник...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.09.14 12:34#9ЕленаЕленаРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Повтарящ се съносвен пирамидите обаче там има и много големи храмове, с огромни колони, статуи, изобщо има много неща за гледане.
    бях на корабче с прозрачно дъно, нямаш представа какво чисто море имат, и с колко богат морски живот и какви коралови рифове.
    пак ми се ходи ама...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.09.14 12:45#10ЕленаЕленаРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Повтарящ се сънСъня ти наистина е провокиран от нещо, и най-интересното е че се повтаря и то на едни и същи дати. Според мен ти е хубав. :y:
    Не съм влизала в подземието на сфинкса, и не мога да ти кажа какво точно има там, но се говори, че той е пазителя на пирамидите и е един вид така построен, че да обхваща изгрева и залеза и символизира живота, смърта и прераждането. А в подземието явно има нещо свързано с това.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest