Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!

 • 20.10.13 12:23#1JD123JD123Регистрация: 17.02.13Град: ПлевенОтговори: 6Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Ето едни от най-страшните градски легенди които знам:
  1.Едно момиче живяло само на квартира в чужд град, един ден отишла на гледачка и тя и казала точна дата ,когато някой дъх ще я посети ,казала й " точно в 21.00 ще дойде и ще играете табла".На момичето и се видяло много тъпо това ,но когато дошло времето изкарала таблата на масата и започнала да чака.Станало 21.00 и се звъннало на вратата - отваря и вижда....баба си.Зарадвала и се и съвсем забравила за думите на гледачката.Баба й като видяла таблата казала"така и така си я изкарала дай да поиграем.След няколко часа бабата си заминала а на следващия ден майката на момичето се обадило по телефона и й казало ,че предната вечер точно в 21.00 баба й починала.
  2. (това не е точно градска легенда) Аз живея в Чехия вече две години. Пред блока ни има един олтар на незнам си кой, които е видян там за последно. На олтара има църковна свещ която се пали сама. Аз го научух кйогато с мама излязохме пред блока. Тогава свеща не беше запалена. Не сме се одалечавали много. Седяхме на една пейка точно до олтара. Когато се прибирахме свещичката беше запалена! А никой не беше идвал там!
  3. Родителите наедно момиче били в командировка. През ноща телефона звъннал. Момичето вдигнало. Един странен глас казал: „Червените ботушки патуват към твоя град!“. Тя затворила и си помислила, че това е шега. След минути телефона пак звъннал! Този глас казал: „Червените ботушки вече са в твоя град и пътуват към блока ти!“. Момичето отново затборило телефона. След минути отново телефона звънал и страшния глас казал: „Червените ботушки са пред входа на твоя блог и се качват по стълбите!“ Този път момичето наистина се оплашило! Когато родителите и се прибрали те я намерили мъртва, а червените ботушки които и носели за подарък били на краката и!
  4. (тази история е по-скоро смешна от колкото страшна) В едно село всички били суеверни. Но имало един който казвал че не се страхува. Той казал, че ще издържи един час на гробището. Обзаложили се! Минало се един час, минали се два. Той не се връщал! Хората решили да го потърсят! Когато влезли разбрали, че блузата му се закачила за един храст и той умрял от страх!
  5. (това е легендата за пътя България-Чехия) Един мъж тъкмо щял да се жени, но искал хубава свадба и за това отишъл до Чехия за да вземе пари. Когато се върнал разбрал, че съпругата му ще се жени за друг! В деня на свадбата, той спрял свадбената кола, убил и двамата и се качил в колата. Започнал да кара през пътя България-Чехия! До днес се смята, че 00:00 е „часът на булката и малдоженеца“! В това време по пътя България-Чехия може да срешнеш бялата свадбена кола с обезглавената булка в нея!
  6. Един таксиметров шофьор качил една студентка през ноща. Тя поискала да я закара до едно място. Когато тя слязла не казала нищо. Таксиджията я последвал до блока и. Кадето видял нейния никролог- Тя била починала на същата дата преди една година!
  7. Един мъж и една жена имали дете на 4 години – момиче. Те нямали много време за нея. Един ден майката се прибрала по-рано и решила да изненада детето. То играело на бълкона. Тя такаго изплашила, че тио паднало от бълкона. По-късно те имали второ дете – пак момиченце. Пак майката се прибрала по-рано един ден, а детето отново играело на терасата, но този път то казало:
  –Мамо, когато паднах от терасата преди 4 години, защо не ме спаси?
  8. Две студентки отивали на купон късно вечерта. Едната се почувствала зле и си останала вкъщи. Другата тръгнала, но забравила нещо в апартемента. Когато влязла тя не светнала лампата за да не буди приятелката си. Когато се върнала на сутринта тя я намерила мъртава. А на ношното шкавче иамло белешка: „Добре, че когато се върнане светна лампата!“

  Аз знам много други истории, но не могаповече да пиша! Това е за сега от мен!
  ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 05:11#2DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Много ме впечатлиха, а дали са истина, от къде ги знаеш?ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 05:19#3DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Едно семейство си легнало. Посреднощ се чуло: КАП,КАП,КАП,КАП,КАП,КАП.
  Станал бащата и не се върнал. Капането продължавало на по- големи интервали: КАП...КАП...КАП...КАП...
  Станала майката. КАП......КАП......КАП......КАП
  Станала каката. КАП........КАП.........КАП
  Последно станало детето........
  Затегнали дружно чешмата и си легнали
  ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 05:41#4DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Много готина тема отвори ето една интересна
  Един младеж си пиел в някаква кръчма, а на съседната маса седяла красива девойка в бяла рокля. Сама. Той се престрашил да я заговори и понеже тя била дружелюбна й предложил да я почерпи питие. Тя приела и си поръчала чаша червено вино. Вдигнали наздравица, но момичето без да иска си изпръскало роклята с вино. Това разбира се не помрачило приятното ново запознаство. След сладки приказки, той решил да я изпрати, тя се съгласила, но не го оставила да я придружи до прага на къщата - разделили се на края на улицата и той само вдял как се промушва в една от многото къщи.
  На другия ден младежът минал по същата улица с надеждата да зърне момичето. Стигнал до прага на къщата, в която то влязло и с огромен ужас видял некролог със снимка на снощната му нова позната. Бил толкова изумен, че позвънил с надеждата да разбере какво се е случило - отворили му родителите й и той им разказал всичко, което му се е случило предната вечер. Те с мъка му отвърнали, че тя е погребана от няколко седмици. Но момчето толкова точно описало роклята и държанието на девойката, че това ги накарало да се съгласят да се направи ексхумация на гроба й. В ковчега лежала същата жена с бяла рокля и червени петна от вино по нея...
  ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 05:48#5JD123JD123Регистрация: 17.02.13Град: ПлевенОтговори: 6от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Някой от тях ги знам от приятели, а други от интернет, но има и такива които изобщо не си спомням от каде ги знам.ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 05:51#6JD123JD123Регистрация: 17.02.13Град: ПлевенОтговори: 6от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Имам чувството, че тази история я знам от някъде?ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 05:59#7DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Ето още 1 от форум, но е истина.
  внучката на един лекар, който като млад е отговарял за район от няколко села около Благоевград, където по времето на турското робство е имало много кланета разказала на една нейна приятелка. Цели махали опустели. Години след това, по комунистическо време хората още виждали и чували разни странни неща. Говорели за тях като за "сенки".

  Една нощ, зимно време човека(лекаря, дядото на момичето) се прибирал с коня между селата и видял една баба, която вървяла край пътя и носела дърва. Спрял до нея и й подвикнал да се качи, да не ходи пеша в студа, а тя вдигнала глава и той просто се вцепенил - жената имала суха, пергаментова кожа и две дупки вместо очи. Пришпорил коня и тръгнал напред да бяга, но колкото пъти се обръщал назад, тя била съвсем близко. Станало му съвсем чоглаво и като приближил един кръстопът, лекар човек и нерелигиозен ама се прекръстил. В този момент сянката профучала покрай него и изчезнала.
  ***
  пак едно момиче разказва във форума цитирам:
  "значи една моя саученичка казва се Станислава ( Сиси и викаме ) и тя с нейните дружинки от квартала решили да викат Дама Пика,ама нея я дострашало и си тръгнала.Те онея другите лапета викали Дама Пика и момичето,което държи картата там ( знаете как е трябва да има някои,които да я призовава директно той да е пред огледалото ) и колкото и странно да звучи може да не повярвате,но тя дошла и казала,че момичето ще умре след два дни ... и станало така,че наистина това момиче умря от слънчев удар след два дена.Момичето се казваше Теодора.Ужаст това ни го разказа Сиса... Така,че не си правете експирименти ей така за забавление,предупреждавам ви.Гледайте какви последствия има...."
  ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 06:06#8DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Мария Джеймс била 15 годишно момиче. Нямала братя или сестри. Майка и била починала преди близо 1 година. Семейството преживяло много трудно /умишлено не казвам тежко/ станалото. В деня на погребението, Мария пожелала да остане насаме с майка си, преди да дойдат близките на бдението. Бащата решил, че е добре, ако момичето си каже последно сбогом с майка си и оставил дъщеря си. Хората започнали да се събират пред врата на залата, в която трябвало да е бдението и да се чудят какво става. Бащата обяснил. И всички зачакали. По едно време от вътре се чул зловещ смях, който малко по-късно бил последван от друг. Хората били ужасени, защото в залата нямало никой друг освен дъщерята и покойната майка. Бащата отворил вратата и видял дъщерята и майката легнали една до друга в ковчега #Shocked. Мария и майка и се смеели. Но майката не показвала признаци да е жива. Просто от нея идвал смях. Хората по принуда изкарали детето от ковчега. То не искало да излиза. В момента, в който момичето било изкарано от ковчега смехът прекъснал, а от майката излязла една тъмна фигура. Тя влязла в дъщерята. Изведнъж момичето проговорило, но така сякаш майката говорела чрез устата и. Тя казала, че щом не и дават да е с детето си, никой друг няма да бъде и изчезнала. Бащата останал безмълвен. Не можел да повярва. Някак си се пооправил, но му отнело време. Мария обаче спряла да говори. Била мълчалива. Спряла да излиза от вкъщи. Една нощ бащата се върнал късно от работа и решил да провери дъщеря си. Приближил се до вратата но стаята на Мария. Изведнъж се чул звън от часовника. Бащата погледнал и видял, че е точно 12 часа. Току що се навършила 1 година от смъртта на жена му. Отворил врата и видял дъщеря си мъртва със забит нож в сърцето. На стената било написано: Казах ти, че никой няма да я има.ОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 06:06#9DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Чета ги тук във форума бг мама намерих такава тема са пусналиОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 06:06#10DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!Чета ги тук във форума бг мама намерих такава тема са пусналиОтговорОтговор с цитат
 • 20.10.13 06:09#11DeniloveDeniloveРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 76от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417612.90ОтговорОтговор с цитат
 • 24.12.14 07:32#12reycena.oscarluisreycena.oscarluisРегистрация: 24.12.14Град: АбланицаОтговори: 1от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!в последната изстория си пропуснал но може и да не са ти казали че тези приятелки всяка вечер са били по копони и едната приятелка се е върнала за да си вземе ай фона и на сутринта когато се е върнала нейната приятелка е била разспорена и обесена и надписа е бил на огледалото и е бил написан с кръв надписа е бил благодари се че не светна лампата снощи :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ОтговорОтговор с цитат
 • 26.04.16 01:25#13faker22skt@gmail.comfaker22skt@gmail.comРегистрация: 26.04.16Град: Стара ЗагораОтговори: 1от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!8МАТА ИСТОРИЯ Е ОТ SUPERNATURAL NALI ?ОтговорОтговор с цитат
 • 25.02.17 02:01#14AtalantaAtalantaРегистрация: 20.08.15Град: СофияОтговори: 2от: Ето едни от най-страшните градски легенди, които знам!АЗ СЪНУВАХ ЧЕ СЪНУВАМ И В ГРУГИЯ СЪН САНУВАМ И ТАКА МН СЪНИВАМ :ддОтговорОтговор с цитат