Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Не мога да спя. Сякаш усещам присъствие

Не мога да спя. Сякаш усещам присъствие

  • 01.09.13 06:20#1babybabyНовакРегистрация: 22.08.13Град: Стара ЗагораОтговори: 6Не мога да спя. Сякаш усещам присъствиеОт известно време,вечер не мога да спя. Сякаш усещам присъствие. Моля за съвет, какво да предприема? Страх ли е това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.09.13 01:36#2bonbonkabonbonkaНовакРегистрация: 03.09.13Град: -Отговори: 1от: Не мога да спя. Сякаш усещам присъствиеЗдрасти! Аз също имах такъв проблем.На 15 съм и преди година-2 ми беше станало интересно да чета истории за хора, които твърдят, че са се сблъскали с някаква свръх сила. Гледах филми за духове, НЛОта,интересни сънища, явления в природата и тн.
    Уж го правех за развлечение, но една вечер си легнах и започнах да оглеждам стаята си, имах чувството, че нещо ме наблюдава...
    Но това беше за кратко време. Веднага след като започнах да си втълпявам си казах, че това не е нормално, и ме гони параноя заради всички глупости които изгледах. Легнах си и взех да си размишлявам, и да има такива неща не бива да мислим за тях. Пък и библията не позволява вярването в тях. Така че единствената свръх сила за мен е Господ, тъй като е създал всичко това което сме. Щом ни е създал, значи и ни пази донякъде. Не бива да допускаме такива илюзии в главата си. Човекът е твърде любопитен и понякога се опитва да си обясни нещата по сложния начин, свръх сили и тн., а всъщност всичко е просто- скърцането на вратата се получава от вятъра, забравили сме кранчето пуснато, вятъра "свири", защото е силен. Наблюдава те някой - НЕ! Просто това ти си го мислиш, повтаряш и си го набиваш, после започваш да вярваш. Няма нищо нередно, можеш да се отпуснеш и да си спиш спокойно.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.09.13 02:36#3babybabyНовакРегистрация: 22.08.13Град: Стара ЗагораОтговори: 6от: Не мога да спя. Сякаш усещам присъствиеАми същото е и при мен.През деня гледам филмите и не са ми толкова страшни(но през вечерта мисля за тях).Утешавам се като си кажа ,че не съществуват.Но в същото време мисля,че това ще ги разгневи и тн.

    П.С-На 11 съм
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.10.13 11:34#4ToniToniНовакРегистрация: 09.09.13Град: ПловдивОтговори: 12от: Не мога да спя. Сякаш усещам присъствиеAmi nali znaete 4e ve4erno vreme kato se hranim nie taka hranim demonite i posle ne mojem da spim

    tolkova e prosto.
    Osobeno qko qdem meso ve4erno vreme
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest