Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Да сънуваш свой враг ..

Да сънуваш свой враг ..

• 06.07.13 01:22#1Desislava N. DimitrowaDesislava N. DimitrowaРегистрация: 21.06.13Град: ВарнаОтговори: 1Да сънуваш свой враг ..От дълго време с една моя приятелка имаме проблеми с едно момиче,което постоянно ни създава интриги,скандали и ни се надъхва да ни бие.На скоро това момиче ми се явява на сън буквално като извънземно, приближава се до мен и ми казва " Ще ти съсипя живота ".. В този момент виждам приятелката си много на далеч и съня ми продължава на рожденния ми ден, тя започва да плаче, аз отивам при нея и я прегръщам, тя ми казва " Никога няма да те оставя, не искам да ме изоставяш, обичам те .. " и се събудих.

Може да ви звучи супер тъпо както на мен , но искам да разбера какво значи тоя сън и се надявам да ми помогнете
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.07.13 11:04#2Gabriela DimitrovaGabriela DimitrovaРегистрация: 05.07.13Град: БалчикОтговори: 35от: Да сънуваш свой враг ..ако врага ви ви е саплашил с това ти го сънуваш сигурно щото те е страх да не ти съсипе живота.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.07.13 01:59#3Desislava N. DimitrowaDesislava N. DimitrowaРегистрация: 21.06.13Град: ВарнаОтговори: 1от: Да сънуваш свой враг ..Може и така да е, но не мога да разбера, защо в съня ми приятелката ми на рожденния ми ден започва да плаче.. !? ( няма никъква логика.. )ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest