Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Изключително събитие - има ли извънземен живот!

Изключително събитие - има ли извънземен живот!

  • 30.04.13 03:41#1Апостол АпостоловАпостол АпостоловНовакРегистрация: 11.06.12Град: СофияОтговори: 1Изключително събитие - има ли извънземен живот!ДА, ТЕ СА ТУК!

    От 29 април до 3 май 2013 г. Националният прес клуб във Вашингтон ще бъде домакин на събитие с историческо значение. Тогава почти четиридесет изследователи и свидетели от военни и правителствени агенции в продължение на пет дни ще дават показания заедно с бивши членове на Конгреса на Съединените щати.

    Това събитие се нарича “Публично изслушване на разкриването” и ще разкрие факти, свързани със съществуването на извънземен живот.

    Поради глобалното значение на това събитие, всички изслушвания ще бъдат предавани в Интернет на английски и испански, и ще се съхраняват в архивите на арабски, хинди, японски и мандарин. Количествено това е около половината от световното население. Транслацията на живо ще включва допълнителни пресконференции и вечерни лекции с участниците.

    АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.05.13 12:34#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Изключително събитие - има ли извънземен живот!Здравейте
    какво стана със пресконференцията
    какви са последните новини все пак?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest