- 18.04.12 04:29#1Съществуват ли ангелите хранители?Здравейте! Напоследък се чудя дали съществуват ангелите хранители. Кажете мнението си по този въпрос и ако някой е "говорил" със своя ангел, моля да ми каже как става и дали изобщо се получава нещо!
Благодаря за отделеното време!!!!ОтговорОтговор с цитат - 18.12.12 04:42#2от: Съществуват ли ангелите хранители?да те съществуват, в този сайт видях едно нещо за ангели - излезе ми едно нещо - "Говорете със своя ангел хранител за да ви помогне" и там пишеше че може да ни помогне като на глас, в мислите си или на лист питаме за решение на проблем и др подобни но трябва като показваме своята искреност и любов към него нали като го пишем на лист и го изгорим аз почнах да му пиша "Мили мой ангеле..." и го помолих да ми сбъдне мечтата и му написах да ми даде знак ако ще се сбъдне мечтата ми. След около няколко минути - 30 мин. ми подаде знак - падна кесийка сложена върху гардероба отгоре, навътре беше сложена така че да не падне но тя изведнъж падна а нямаше никъв вятър защото всички прозорци и врати бяха затворени и веднага се досетих че това е знака който му казах да ми даде ако ще се сбъдне мечтата миОтговорОтговор с цитат
- 13.01.13 07:34#3от: Съществуват ли ангелите хранители?Здравей! Искам да знам дали това ще се получи?Аз преди малко го пробвах и се чудя дали ще стане,че ако не съседите ще ме помислят за луда! ОтговорОтговор с цитат
- 13.01.13 07:36#4от: Съществуват ли ангелите хранители?Здравейте,пробвах начина с писмото и да го изгоря и се чудя дали ще се получи? дано да! :blush: ОтговорОтговор с цитат
- 14.01.13 07:33#5от: Съществуват ли ангелите хранители?Ангелите със сигурност съществуват!Аз вярвам и понякога когато съм сама в някоя стая и ги чуствам! :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest