- 29.11.11 06:22#1Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Здравейте,много съм притеснен от случилото се, надявам се споделйки своята история тук, да получа поне някакво успокоение от случилото се.
От 2 години живеем в една нова стая на общежитие на университет.Преди година бяхме 3 момичета в стая.Една нощ, разказваше съквартирантката ми, усещала, че някои силно тегли завивките и надолу към земята..толкова силно, че едва дишала..всичко това се случило в присъница и все пак беше сигурна, че не е било сън.На другата сутрин станала и видяла мен с изплезен език и обърнати очи ''задушавайки се'', обяснение, на което нито аз нито другата ми саквартирантка повярвахме, тъй като имахме конфликт с нея и решихме, че си измисля за да ни стресне.
Не след дълго въпросното момиче, с което имахме кофликт, бе изгонена и останахме 2.Случката със завивките се повтори, но този път се случи и на двете ни.И двете не помнехме дали е било сън, но днес ми се случва за 4ти път и не мога да разбера този Дух, които сънуваме какво иска от нас??!? Всеки път не можем да дишаме, усещаме силен натиск върху нас и не знаем как да реагираме. Моля ви, кажете как да постъпим?..
ОтговорОтговор с цитат - 11.04.12 09:48#2от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми? :cry: Да ви пикам на темата. Побиват ме тръпки. Страх ме е да си угася лампата сега. ОтговорОтговор с цитат
- 25.05.12 09:36#3от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Ако проблема продължава пиши ми на скайп crayzi.boy15
Всеки може да пише който има подобен проблем ОтговорОтговор с цитат - 30.06.12 10:43#4от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?http://sanovnik.bg/n4-26920-Признаци_за_присъствие_на_дух
Ако някои от признаците за духове в дома всъщност ги има те съветвам да проучиш ранга на духа---> пишеш в Съновник ранговете на духовете (между другото по-полезно ще е ако разгледаш ранговете по отделно - първи ранг, втори ранг...)..
Ако духът е добър пробвай да контактуваш с него.. Така ще разбереш защо те притеснява.. А ако е лош направи някакъв ритуал, за да го изгониш.. (може пак да го питаш защо е във вашата стая, де..)..
Надявам се да съм ти била полезна.. Късмет..!! ^_^ :wink:
(това се отнася и до germ77 )ОтговорОтговор с цитат - 03.07.12 08:23#5от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми? Мен също..
(xNirvanAx)ОтговорОтговор с цитат - 15.08.12 10:55#6от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?melina88]Може да сте имали сънна парализа често се случва и то на много хора ..Усещаш че се случва нещо и е супер реално но то не е
съгласна!ОтговорОтговор с цитат - 11.11.12 01:52#7от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Засегнати са повече момичета от общежитието, моля ви кажете какво да правим?? Тази нощ мислех, че ще ме убие и чух, че казва с глас като на забавен каданс и звук като от запис на касетка ''Съжалявам''...и продължаваше с натиска...но този път мисълта ми беше че умирам...същото се случи на друго момиче тази нощ:XОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest