- 29.11.11 06:22#1Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Здравейте,много съм притеснен от случилото се, надявам се споделйки своята история тук, да получа поне някакво успокоение от случилото се.
От 2 години живеем в една нова стая на общежитие на университет.Преди година бяхме 3 момичета в стая.Една нощ, разказваше съквартирантката ми, усещала, че някои силно тегли завивките и надолу към земята..толкова силно, че едва дишала..всичко това се случило в присъница и все пак беше сигурна, че не е било сън.На другата сутрин станала и видяла мен с изплезен език и обърнати очи ''задушавайки се'', обяснение, на което нито аз нито другата ми саквартирантка повярвахме, тъй като имахме конфликт с нея и решихме, че си измисля за да ни стресне.
Не след дълго въпросното момиче, с което имахме кофликт, бе изгонена и останахме 2.Случката със завивките се повтори, но този път се случи и на двете ни.И двете не помнехме дали е било сън, но днес ми се случва за 4ти път и не мога да разбера този Дух, които сънуваме какво иска от нас??!? Всеки път не можем да дишаме, усещаме силен натиск върху нас и не знаем как да реагираме. Моля ви, кажете как да постъпим?..
ОтговорОтговор с цитат - 30.11.11 11:25#2от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Мога само да дам съвет. Опитайте се на светната лампа. Ще се радвам да помогне. Говоря сериозно.ОтговорОтговор с цитат
- 30.11.11 11:26#3от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Повечето, които дават коментари по някакъв начин са се присмивали по един или друг начин, за това мога само да дам съвет.ОтговорОтговор с цитат
- 02.12.11 06:44#4от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Небива да се плашите,не е вярно,че духовете могат да ви напавят нещо лошо.Те си играят.Вашият стах ви кара да се чувствате задушени.Пробвайте да се успокоите преди да си легнете,може да почетете нещо.А не е лощо и да оставите за през ноща една запалена свещ и да запалите свещичка в църквата,та дори и да не сте религиозни.Това оспокоява и вашия и другия дух.Сърдечни поздрави!ОтговорОтговор с цитат
- 04.12.11 02:05#5от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?И свещи палихме, и кръстове си осветихме...нищо не помогна ...а това, че дишаме трудно, не е от уплахата.. просто все едно имаш равномерно разпределена тежест върху себе си.. която не е малка, за това дишането е затруднено, но това се случва за не повече от минута, като си помислим нещо от сорта на ''остави ме'' или ''махай се'' тежестта изчезва..но не разбираме какво е това и защо продължава...ами ако реши да не престане, когато кажем? :cry: ОтговорОтговор с цитат
- 06.12.11 11:37#6от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Вероятно е демон и е дошъл или за секс или за енергия ,викнете поп или екзорсист да освето помещението ,но може да не е от помещението а от вас,така че и вие трябва да се изчистите.дори и да смените стаята пак може да ви притеснява.ОтговорОтговор с цитат
- 06.12.11 11:39#7от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?ако случайно започнете да чувате гласове или да виждате сенки не търсете психиатър щото ще ви обърка а екстрасенс или опитен маг.ОтговорОтговор с цитат
- 07.12.11 11:57#8от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?да..и сънищата започнаха да се променят в тази насока..а този дух може ли да ни навреди по някакъв начин повече? Не трябва ли да е много по-силен? как можем да разберем?..
що се отнася до викането за освещение, това е невъзможно, тъй като сме във военна зона...ОтговорОтговор с цитат - 08.12.11 07:03#9от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Това са демони пиши ми по скайпа и ще ти кажа как може да си направите защити и защита на дома.Скайпа ми е kdon4ev .
Може да ви навреди-да, но става бавно,първо ще ви побърква,после ще се всели в вас,може да започнете да чувате гласове,да се побърквате и изнервяте без причина ,да откачите и накрая започват да карат жертвите си да се самообиват.Ако не вземете мерки може да стигнете постепенно до там , не искам да те плаша но така става в повечето случаи.Срещъл съм се с десетки такива.ОтговорОтговор с цитат - 08.12.11 01:52#10от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Вие май предпочитате да се забавлявате по този начин и не разбирате,че тая тежест е от психичното ви състояние.Т.е.трябва да се търси разрешение по психологичен път.Ако отидете да се изповядате на свещенник,за всичко което сте направили погрешно,или помислили с опрощението идва и спокойствието.Това Ви липсва и не си мислете,че съм религиозна,не не съм,но е същото,като да отидеш на психолог,където те карат да се излегнеш на едно диванче и да им разказваш за всичко което те вълнува и притеснява.Разликата е в цената!А,има и друго,вие самите трябва да сте уверени в това което правите,инъче никой не може да ви помогне.ОтговорОтговор с цитат
- 08.12.11 02:07#11от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Според мен до някъде е така,изповедта помага ,но аз лично не мисля че това е проблема.Мого невинни хора страдат от подобни проблеми и това не е наказание.Не си права за това Шанина ,не е това причината а напротив,тези неща се случват предимно на богоугодни хора и за това те са преследвани от подобни сили.От повече от 10 год се занимавам с такива сили и вече съм ги поразучил и добил малко опит.ОтговорОтговор с цитат
- 11.12.11 10:31#12от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Това си е психологичен проблем,разбирате ли?Всичко това е на база на личен опит,преживяване.Солата на човешкия мозък все още не е точно определена,но е много голяма.Ние обикновенните хора използваме минимална част от машият мозък,а учени от световен ранг използват малко повече.Църквата използва психология за да упрости или накаже.А психолозите пренасочват вниманието към същноста на проблема,който е дълбоко в съзнанието,а не на някакви "сили".ОтговорОтговор с цитат
- 12.12.11 05:04#13от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Ако искаш да кажеш че това се случва от нашата психика и подсъзнание , не мисля че си правя въпреки че го има и това при някой/нещата се случват само в неговата глава/ но тук случая мисля че е друг.Пък и как ще обясниш че се случва и на двете?Духовете ги има и може и да е от това,а и демони ги има.
Трябва да се направи прогонване и на 2те и на помещението и да се пре4исти ,но това наистина го могат малко хора.ОтговорОтговор с цитат - 26.12.11 04:29#14от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Смени си стаята... ако продължи означава, че духа не е от стаята, а иска нещо от вас или теб. Ако е така потърси помощ от свещеник те ще знаят как да ти помогнат! ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.12 08:23#15от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Може да сте имали сънна парализа често се случва и то на много хора ..Усещаш че се случва нещо и е супер реално но то не е ..ОтговорОтговор с цитат
- 11.03.12 01:03#16от: Дух в стаята заплашва мен и съквартирантката ми?Аз също усещам нещо подобно.Например снощи докато спях, усетих как някой ми удря шамар. Като се събудих видях, че всички спят. Много се уплаших.Преди няколко вечери се събудих от силна болка в гърдите, все едно някой ме беше притиснал. И от няколко дена усещам много силно сърцебиене. Не знам дали сърцебиенето има някаква връзка с това.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest