Духове у нас

  • 26.10.11 07:59#1николинканиколинкаНовакРегистрация: 26.10.11Град: -Отговори: 8Духове у насЩе ви разкажа какво ми се случи на няколко пъти у нас. Живея в Италия от много години и ми се наложи няколко пъти да сменям жилището си, в поредният апартамент живеехме заедно със синът ми, който в този ден както и всеки ден беше на работа.

    Седя си аз самичка в апартамента на втория етаж на малка кооперация излегната на спалнята, гледайки телевизия в очакване на завръшането на синът ми. По едно време чувам как се пъха ключ в бравата, завърта се, вади се следва втория ключ, вмъква се завърта се, натиска се бравата, отваря се вратата, чувам стъпки, затваря се вратата и се светват лампите в коридора.

    Мислейки че е синът ми го повиках, но не ми се обади, повиках повторно... пак без отговор, станах да видя, но...вратата беше заключена и нямаше никой.

    Помислих, че е влязъл, сетил се е че е забравил нещо и е излязъл веднага, за по-сигурно му се обадих по телефона, каза, че е по път за в къщи и след петнадесет минути ще си е в къщи, попитах го дали си е идвал и е излязъл, но отговора беше - НЕ.

    Когато се прибра му разказах какво се е случило, но не ми повярва. Не мина много време когато той се беше върнал от работа стояхме заедно и си приказвахме когато...Цялата история се повтори, но този път не бях сама, имах си свидетел. Той не вярваше на ушите си, скочи отиде да види кой влиза в къщи, но вратата си беше заключена а по коридора нямаше никой, нито по стълбите.

    Доста често се случваха странни неща в този апартамент, но за тях ще пиша друг път. Искам само да добавя, че аз съм художничка, но не е професионе, а хоби и в този апартамент ми се случваше много често някой да ме събужда и да ми дава чувството, че трябва да рисувам. И аз рисувах да изнемога от осем до дванадесет, тринадесет часа, уморена до смърт, но духа ме подтикваше да продължавам докато не свършвах картината.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.12.11 04:36#2mirelamirelaНовакРегистрация: 26.12.11Град: -Отговори: 3от: Духове у насЗа да не ви пезпокои дух е добре да поръсите къщата със светена вода или например да викнете свещенник да ви окади. Когато видите дух не трябва да се прашите а да забодете остър предмет там където е. При правилна реакция духът ще из4езне. А за художни4ките- трябва да ви направят анализ на аурата. Може да установят 4е сте хора индико или хора кристал. Ако това е така зна4и сте надарени. От мен толкова и дано да съм помогнала ОтговорОтговор с цитат
  • 28.12.11 10:38#3АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Духове у нас Благодаря много на janoaria за коментара.Ами може и да има нещо вярно в това за огледалата.Наистина не са добре почистени.В спалнята на родителите ми леглото се оглежда и в трите огледала.Аз там много се страхувам и не мога да стоя сама там.Моля janoaria за някой друг съвет за това с огледалата.Нямам друг изход освен да пиша и да моля за съвети! И ако можеш, janoaria, да пратиш линк на твоята тема за огледалата, ще ти бъда много благодарна! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest