Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Отново сънувах починалата си баба

Отново сънувах починалата си баба

  • 21.08.11 07:33#1MariyaMariyaНовакРегистрация: 14.07.11Град: -Отговори: 6Отново сънувах починалата си бабаЗдравейте! Искам да споделя с Вас последния си сън, който определено породи смесени чувства в мен. От една страна ми стана доста мило, а от друга тъжно.

    Сънувах отново починалата си баба. Разхождах се с нея по улиците и я попитах: "Бабо, как е там горе на небето? Виждаш ли ме?", а тя ми отговори: "От небето всичко се вижда, и теб те виждам винаги.". След това я попитах дали е хубаво, как се чувства, а тя ми каза, че не може да ми каже, било и забранено.

    Аз се натъжих, защото като бях по малка, когато беше още жива и я питах къде отиваш когато починеш, а тя ми каза като отида един там и ще дойда като ме сънуваш да ти кажа, но явно за това се разочаровах, че не ми каза. А предишния път когато я сънувах, все едно и правихме някакво изпращане, знаехме, че ще почине и тя ми се усмихваше и все едно ми правеше знак да отида да я прегърна, но аз и казах, че ме е страх защото е студена, но въпреки това много я обичам и така се събудих.

    Какво означават според вас тези сънища. Дали наистина това е тя, когато се появява в сънищата ми или е просто илюзия породена от тъгата и обичта ми към нея ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.06.12 05:55#2MariyaMariyaНовакРегистрация: 14.07.11Град: -Отговори: 6от: Отново сънувах починалата си бабаAlex много трогателно и тъжно. За жалост това са нещата от живота и няма сила която да ги спре да се развиват. Много е голяма болката, при загубата на някой близък човек, който те е отгледал, който толкова много те е обичал. Лошото е, че винаги оценяваме тези неща когато вече е късно. Жалко за неизречените думи, който не сме казали на хората приживе, жалко и за пропуснатите възможности. Остава една голяма празнина, която няма да може да бъде запълнена. Моята баба беше вдовица и живееше сама. И сега не искам да минавам през там, защото очаквам да я вида да се мотае из градината, очаквах да видя вратата винаги отворена както я оставяше, очаквах да видя живота и зеленината в къщата, очаквах да я видя седнала на стълбите и да се занимава с нещо, но уви. И точно тази гледка, която си представям в съзнанието си, този спомен, за това не искам да минавам, защото ми става адски болно при вида на къщата и днес. Искам да ви споделя и последния си сън. Не бях ходила доста време на гроба и. Деня преди задушница отидохме с майка ми на гроба да почистим и вечерта веднага я сънувах, а сигурно не я бях сънувала повече от 4 5 месеца може би и аз и казвам браво бабо, ти най-после се появи, защо те нямаше толкова много време?.. и тя ми отговори но и теб те нямаше да дойдеш и аз за това не идвах, пита ме как сам и тя ми каза че е добре до колкото си спомням и това беше. Много се радвам поне, че имах възможност да я видя поне в съня си и да чуя гласа и.
    За това направете това, което е необходимо днес, кажете на близките си колко ги обичате и държите на тях. Не отлагайте нещата за утре, защото аз отложих последната ми среща с баба ми за утре, а утре вече беше късно. Видях я, но тя вече не беше сред нас за жалост......
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.09.12 09:07#3СветлаСветлаНовакРегистрация: 01.04.12Град: ШуменОтговори: 10от: Отново сънувах починалата си бабаМоето мнение е че това е сън- видение, това наистина е баба ти...Когато моята баба почина я сънувах, беше в нещо като санаториум или хотел на няколко етажа.Аз я питах:,,Маминке, как си добре ли си там горе?!"Тя изглеждаше много доволна, каза:,,Тук е чудесно..."След време почина и свако ми.По същият начин го сънувах и попитах как е там горе, вижда ли баба, а той отговори:,,Да, много сме добре, заедно сме с нея",и пак пред същата тази сграда...ОтговорОтговор с цитат
  • 25.11.12 02:07#4MinchoMinchoНовакРегистрация: 24.11.12Град: СавиноОтговори: 19от: Отново сънувах починалата си бабаказвали са ми, че когато сънуваш починал близък баба-дядо, е защото идват да те видят или идват да ти напомнят да идеш на гроба им да запалиш по една свещичка. Аз многократно съм сънувал и баба и дядо но поводите не са били лоши в които съм ги сънувал. Веднъж сънувах баба как и беля един портокал и и давам и тя яде и тоя портокал като го изяде и давам друг и т.н.т на другия ден отидох и взех един портокал и го нареках на нея и го изядох. Дядо го сънувах че идва да ми дава пари и вика вземи те са за теб трябват ти и се стреснах не ги взех де защото се събудих. Сънувал съм ги много пъти но все положително не да е страшен сънят.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest