Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Това са глупости! Знаете ли защо? Защото всички тези черти са определяни от гените. А ако твърдиш, че чертите определят харектера това занчи да кажеш: "Гените определят характера!", "Как изглеждат родителите ти външно определя характера ти!", "Еднояйчните близнаци имат абсолютно еднакви характери.", или "Братята и сестрите имат сходни характери.", "Децата по характер винаги приличат ан родителите си." или пък "Характерите на родните малко или много си приличат." (заради приликите във външния вид) А ТЕЗИ ИЗРЕЧЕНИЯ ЗВУЧАТ НЕЛЕПО, НАЛИ? НО ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ВЪНШНИЯ ВИД ОПРЕДЕЛЯ ХАРАКТЕРА Е СЪВСЕМ СЪЩОТО!!! Господи...
Анонимен коментира:
Какво!? Аз имам синдорм на Аспергер, моля, моля. Синдромът на Аспергер се изявава във ЗАТРУДНЕНО ОБЩУВАНЕ с околните, желание за твърд график, тоест всяка промяна от обичайната рутина действа притеснетилно (паникьосах се, когато се местех в друг град) и силно развити интереси в определени теми и почти вманиаченост в тях, (не знам как да се изразя по-точно) а доколкото жестокостта и липсата на емоции.... А, ЧББЕ ВИЕ ОТ ТОЗИ ПРОКЛЕТ САЙТ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ, БЕ? ТОВА Е ЛИЧНА ОБИДА!!! ПРОСТО ТРУДНО ОБЩУВАМ С ХОРАТА СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА КАК ДА СЕ ПРИВЪРЖА ОСОБЕНО СИЛНО КЪМ ТЯХ... Освен това синдромът на Аспергер Е от аутистичния спектър, просто за разлика от него при Аспергер не са затруднени двигателните и умствените способннисти, както и речевите умения. Просто при Аспергер тези неща ги няма, малко по-олекотена форма на аутизъм се явява... ТАЗИ СТАТИЯ Е ПИСАНА ОТ ПЪЛЕН КРЕТЕН, ПОЗОР ЗА ЧОВЕШКАТА РАСА!!! .
Анонимен коментира:
Левичарите били по-тъпи? Ви есеризно ли? Те просто са хора на искуството гении, десничарите като мен ги управлява лявото полукълбо, отговарща за речевите умения, лгиката и така нататък... Нармално е десничарите да са малко по-дсобри в тези дисциплини в училище, тях ги комндва съответното мозъчно полукълбо! Левичарите пък са: Леонардо да Винчи Юлийй цезар Александър Велики Наполен ВИЕ СТЕ КРЕТЕНИ!!! ЛЕВИЧАРИТ ЕСА ХОРА УМНИ, ГЕНИАЛНИ!!! ВИЗХИЩАВАМ ИМ СЕ!!!
Анонимен коментира:
Срам на вас! Пропуснали сте Леонардо да Винчи! А отй е гений! Е, аз съм десничар, но ви поздравявам от сърце. Един вид ако нямаше левичари светът щеше да е различен, съдейки есе от това, колко бележити хора са левичари! Не сме в Средновековието, левичарите вече не са въплъщение на дявола, гордейте се с това и за напред!
Анонимен коментира:
То аз като съм заобиколен от идеоти няма как да издържа и час!!! Освен ако спя...
Анонимен коментира:
Аз имам коефициент на интелигентност 146!!! С една повече от Наполеон Бонапарт!!! СУПЕР!!!