Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Магията е мисълта. Внушението може много неща. Ако не вярваш, че действат, няма и да стане.
Анонимен коментира:
Защо ми триете коментарите ве?!
Анонимен коментира:
Поправка: Кроманьонците са потомци на представители на извънземната раса и приматите.
Анонимен коментира:
Поправка: Хората намират пръстена.
Анонимен коментира:
Напротив, няма граница на развитието! Ние сме още от нулевия тип цивилизация, тъй като не сме се научили да използваме правилно енергията на планетата и не знаем как да я спасим. Първия тип вече може да създава други светове. Седмия тип може да създава вселени. Никого не убеждавам, нормално е да не ми вярвате, но ще го проумеете.
Анонимен коментира:
Това, че не се показват, тъпи ли ги прави?
Анонимен коментира:
Вярвам на това, което каза Наско и имам теория, че произходът ни не е земен. Тези, които ни наблюдават приличат на нас, но са по високи и слаби физически. Част от тях са пристигнали на земята, които ние ги наричаме кроманьонци и са се смесили с маймуноподобните преди хилядолетия. Затова силите ни са "отрязани". Човешката раса е смесица. Затова онази мистериозната раса проявява интерес към нас и тайно ни помага.
Анонимен коментира:
Всичко знаете ве, б*си...
Анонимен коментира:
Роден съм през Юли, който е седмия месец и любимото ми число е 7.
Анонимен коментира:
Може би това е някакъв закон на вселената, за да могат и други живи същества да изживеят даден момент. И аз си имам един пример. Да разгледаме игрите. Започва войната. След време се появяват и симулации като пейнтбол и дестките игри. После компютърните игри. Започват да се правят сензорни контролери и управляваш играта с тялото си. След години истинско война.
Анонимен коментира:
Според мен този, когото наричаме "Бог", всъщност са представители на цивилизация от 7-мия тип, които могат да създават и да унищожават вселени по свое желание. Няма рай и ад, има само химически процеси в мозъка, които облекчават смъртта. Базирайки се на живота, който сме живели, ние си търпим наказанието на подсъзнателно ниво. Тези, които казват, че са умирали и са се върнали, всъщност не са били съвсем мъртви и мозъкът им още е бил "жив". А това за преражданията - има някаква енергия или материя, която запазва информацията на живия организъм и я предава на следващия.
Анонимен коментира:
Прочетете за проект Русия 2045 и се успокойте. Ще живеете докогато искате.
Анонимен коментира:
Вече си имам някои оправдания.