Sanovnik.bg»Мрежата»Диляна»Моите коментари
Диляна
Диляна
Новак

Моите коментари

Диляна коментира:
И аз съм близнаци и смятам, че написаното не е вярно. Ако някой ни нарани ВИНАГИ отмъщаваме. Ако е заради интрига - връщаме си го с интрига, ако е по някакъв друг начин - чакаме удобен момент да си го върнем по същия този начин. Един вид като показно "Виж сега на мен какво ми беше". Наистина е мнооого лоша черта, но е факт. А тези представители на зодията, които го отричат, явно не смеят да го признаят и пред себе си. А наблюденията ми за телеца също са различни - сърди се за дреболии, но не знае как точно да отмъсти и приключва със сръдните, когато види, че не му носят полза.
Диляна коментира:
Пълни глупости. Доказано е, че аурата съществува и тя е т.нар. биополе около нас. Има методи за заснемането й, както и начини всеки да се научи да я вижда. В тази статия е вярно само, че цветът на аурата показва какъв потенциал имаме, в какво настроение сме и дали сме здрави. Точно затова тя се променя, като запазва един или два основни цвята. Но тяхното значение няма нищо общо с написаното тук. А и в аурата вариантите за основни цветове са много повече от тези три. Има и бяла аура, а ми е странно как с 3 цвята може да се получи бяло. Ако искате да разберете каква ви е аурата - снимайте я с ауракамера. Аз съм я снимала и цветовете са ми зелено, виолетово и бяло. А на скептиците ще кажа, че квантовата физика вече е доказала много неща. Поинтересувайте се.
Диляна коментира:
Знаеш ли, че колкото повече се палиш и обиждаш, толкова по-жалък изглеждаш. Прочетох и сълзливите ти излияния за това колко тежък живот живееш и как всички те пренебрегват, как си нямал никакви приятели и че на 23г. още не си бил с момиче. На моменти те съжалявам, ама като ти гледам реакциите и ти чета разсъжденията, разбирам защо си толкова самотен и защо никой не иска да общува с теб. И не че те интересува, ама аз поне имам на кой да ду'ам и знам какво е любов,знам какво е приятелство и подкрепа, а ти... Ще си останеш сам, ръкоблудствайки, докато не се самоубиеш (а това ще стане). И за твое огромно съжаление, никой няма и да го отрази. Ти си просто един лунатик, останал без любов. Мисля вече да приключа с теб, ставаш скучен. П.С. Поезията не ти се удава :)
Диляна коментира:
Браво, Ръсти! Хубаво го каза :) А аз досега все си мислех, че нета изобилства от такива като него. Радвам се, че не е вярно, а психото си е едно. Наистина съм го засичала на тези места, но без да подозирам, че е той. Благодаря ти за полезната информация.
Диляна коментира:
Пак ли ти, Мразещ живота си? Какво си се впрегнал да защитаваш изроди като Менгеле? За думата хуманност чувал ли си? Може и евреите да не са стока, но поне не са документирали нещата, в които ги обвиняваш (както са направили Хитлеристите). Аз вярвам на това, което съм гледала като записи от лагерите, на научно-популярните филми за Втората Световна война, а не на някой само с голи думи. Ти бил ли си там, когато евреите са извършвали садистичните си касапски престъпления? Доказателства имаш ли? Май само си лаеш насам-натам. Да ти кажа, колкото по-често те засичам, толкова по-забавен ми ставаш с твоя фанатизъм. Мислиш се за ариец? Не вярвам да си такъв. Ти си прекалено едра риба за тази планета. Аз мисля, че си пряк наследник на извънземни и си от много по-чиста раса от нас земляните! (Не спирай да пишеш, че искрено се забавлявам да те чета)! :)