Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Мъдри, знаещи, НО ИЗЧЕЗНАЛИ... Защо като са мъдри са изчезнали? Значи не са толкова мъдри.
Анонимен коментира:
Това не е теория. Това е реалност. Огледайте се. Мислете. Най-дългата война водена някога на тази планета, е войната срещу Истината. Истината, че човека е роб на демонични и разрушителни сили.
Анонимен коментира:
Царството на Антихриста е много отдавна изградено. Началото е поставено в Райската градина от Луцифер/Сатана, Змията/, Адам и Ева. От тези времена до днес Антихриста управлява този свят. Хората до днес така и не искат да отхвърлят управлението на античовешката сила. Управлението на Сатана ще се прекрати на Армагедон. Там армиите на Господ ще победят веднъж и завинаги злото. Да бъде скоро, Господи!
Анонимен коментира:
Това няма нищо общо с християнството. Покровител на всички хора е Господ. Смъртен човек да бъде покровител на хора е мерзост за Господ.
Анонимен коментира:
Вярно е всичко това. Разхищенията са ужасяващи. не е случайно, че Библията завършва с унищожаване на този демонизиран и извратен свят. Армагедон ще се случи и спасението е в знанието за идването на Господ.
Анонимен коментира:
"Според народохристиянския мит ..." Християнството е много точно и прецизно учение. Християнството следва строго Библията. Библията показва вижданията на Господ. В Библията мнение на народа НЯМА.
Анонимен коментира:
"В някои райони мъченицата се е приемала за покровителка, която предпазва от болести, по-специално от дребна шарка. В тези региони наричат Света Варвара „Баба Шарка“. На този ден жените месят и раздават за здраве „къпани“ питки." Това няма нищо общо с християнството. Защитник на човека от болести е сам Господ. Такъв библейски герой - НЯМА.
Анонимен коментира:
Библията ни казва, апостол Андрей е християнин. Поверията за мечки, боб, леща, ритуали са чиста човешка измислица и езичество. Езичеството е религия на противника на Господ и човека.
Анонимен коментира:
Извънземните са тук от хиляди години. Тук са под формата на духове. Светата Библия описва тия извънземни като изгонени от Рая ангели. Изгонени от Господ.