Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Аз моите ги сунувам определено след 3 часа, защото винаги ме събуждат на най-интересното....ама няма начин през август да има 1 метър сняг и аз да искам да скачам от 7-я етаж!!!!Има и още куп невъзможни съниа, които съм сънувала след 3.... Убедихте ме вече да си ги записвам!! :)
Анонимен коментира:
Виктория, същата картинка съм и аз...
Анонимен коментира:
Много се извинявам - от ляво!!!!!!!
Анонимен коментира:
Аз... и братовчедка ми (1-ва) имаме големи бенки на едни и същи места - от дясно (под сърцето) на кръста! Вече няколко лекари, специалисти по кожни заболявания съветват мама и тати да ме заведат, да ми я махнат с лазерен лъч... или там с нещо такова!?!? Това добре ли ще е?
Анонимен коментира:
Да наистина е така - когато забравим за исканто-то се случва!!!
Анонимен коментира:
Сговорна дружина всичко може да направи. Мравките са много интелигентни и трудолюбиви животни. Възхищавам им се. Един за всички всички за един.
Анонимен коментира:
Всички знаем, че това са хора, на които не им се живее и очакват края на света! Края е физично явление свързано с Космоса! Всяка звезда има начало и край на живота (като нас хората, но има по-дълъг живот).Такова и нашето Слънце! След милиарди години слнцето ще стане голям гигант, а после изведнъж малко джудже(както е известно в астрономията). Следователно оставаме без светлина.
Анонимен коментира:
И аз много харесвам филма.
Анонимен коментира:
Много интересни факти. Родителите ми имат огледало в спалнята си, но им се случват много хубави и някой път лоши случки, но мисля, че няма нищо лошо - такъв е животът. Знам, че докато се оглеждаш в огледало и го счупиш е на лошо.
Анонимен коментира:
Напълно съм съгласна с написаното. Наистина е така.
Анонимен коментира:
Аз съм зодия Дева. Мисля, че написаното е вярно защото много много харесвам малки и сладки и пухкави кученца например пекинез, но и болонката е просто супер сладко куче. Също харесвам и големи кучета-хъски чао-чао.