Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Тез хора са луди дет го пишат това..
Анонимен коментира:
цвета на протмонето за да превлича пари зависи от цвета и стихията на човека :) от материята и размерите му също.. червено протмоне не са за всички.Например ако годината на раждане завършва на 8 или 9, то стихията на човека е Земя, ако завършва на 7 или 6 - стихията е Огън, ако завършва на 4 или 5 стихията е Дърво, ако завършва на 2 или 3 стихията е Вода и ако завършва на 0 или 1, то стихията е Метал. Най-подходящи цветове при избор на портмоне според стихията на човека: Метал - сив, сребърен, бял Земя - златен, жълт,оранжев Дърво - кафяв,зелен' Огън-червен, винен Вода - черен,син, небесно син, лилав.
Анонимен коментира:
имам комшия Риби с който вчера на няколко пъти спорехме .. съгласна съм с коментара на S ... нямат доблестта да признават грешките си дори и когато е очевадно :) и лъжат за дребни неща и преувеличават и сами си вярват.. имам и съоченик Риби с който се пак спорехме винаги за неща които няма как да знае.. просто са големи фантазиори но са състрадателни :)
Анонимен коментира:
Съгласна съм с анонимчету :) и само които е имал работа с тях ще се съгласи... е има и изключения,но повечето са големи мърди :D по големи от нас...
Анонимен коментира:
е то или ще е или не много ясно,средно полужение няма :D :D