В Древен Китай на почит са били мопсовете

В Древен Китай на почит са били мопсовете

Породата кучета - Мопс са били на почит в Древен Китай и са се радвали на вниманието на самия император. Съпругата на Наполеон не се разделяла с любимия си мопс Фортуна.

1

Наполеон

Наполеон - Последните заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Наполеон. Любопитни статии за Наполеон от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Наполеон.
Наполеон - Пророческите сънища на великите хора

Пророческите сънища на великите хора

03.03.201016174

Случаи с Наполеон Бонапарт, Александър Македонски, Ейбрахам Линкълн, в които техни пророчески сънищата са предсказвали важни събития в живота им. Пророчества за потъването на Титаник и др.

Наполеон - Наполеон имал фобия от котки

Наполеон имал фобия от котки

20.11.200903057

И великите хора имат фобии. Наполеон Бонапарт е имал фобия от котки. Страхът от котки е известен като фелинофобия. Освен нея Наполеон е страдал и от фобия към ниския си ръст.

Наполеон - Наполеон бил отвлечен от извънземни

Наполеон бил отвлечен от извънземни

02.09.200905516

Изследователя от Франция смятат, че Наполеон е бил отвлечен от извънземни през 1974 година. Повод за предположението им стана миниатюрен чип, който откриха в черепа на императора.

Наполеон - Мутирал ген ни кара да спим по-малко

Мутирал ген ни кара да спим по-малко

14.08.200904972

Мутирал ген е виновен за недоспиването на някои хора, които спят по 6 и по-малко часа в денонощие. Известно е, че Наполеон и Цезар са спали само няколко часа на ден. На какво се дължи безсънието.