Възпроизведоха лика на Гай Юлий Цезар! Вижте каква деформация е имал

Възпроизведоха лика на Гай Юлий Цезар! Вижте каква деформация е имал

Известният римски император и пълководец е изглеждал по-малко по-различен начин от това, което сме свикнали да виждаме и дори е имал аномалия.

1

Юлий Цезар

Юлий Цезар - Последните заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Юлий Цезар. Нашите статии за Юлий Цезар от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Юлий Цезар.
Юлий Цезар - Неверните митове за живота на Клеопатра

Неверните митове за живота на Клеопатра

26.09.201502708

Клеопатра е не само реална историческа личност, но и образ, който години наред се е използвал в кино индустрията. Това е довело до няколко мита, които погрешно се отнасят към живота ѝ

Юлий Цезар - Някои митове и факти за хората левичари

Някои митове и факти за хората левичари

14.01.2011019592

Знаете ли. . основно мъжете са левичари, левичарите живеят по-малко, страдат повече от епилепсия и аутизъм, смятат ги за непохватни. Личности като Жана Д’Арк, Юлий Цезар и Барак Обама са левичари.

Юлий Цезар - Празнуването на Нова година започнало в древна Месопотамия

Празнуването на Нова година започнало в древна Месопотамия

28.12.201003188

Традицията за празнуването на идването на Нова година започнало в Древна Месопотамия. Юлий Цезар въвел календара на египтяните, според който годината имала триста шестдесет и пет дни.

Юлий Цезар - Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

21.09.201006454

Гениите и политическите лидери са леваци. Сред тях са Александър Македонски, Наполеон, Клинтън, Юлий Цезар и др. Нима левичарите са надарени с дарба? Вижте какво казва астрологията.

Юлий Цезар - Клеопатра управява 21 години древен Египет

Клеопатра управява 21 години древен Египет

01.08.200908835

Като дете на Птоломей I, генерал на Александър Македонски, Клеопатра е последния фараон на древен Египет. Любовница на Юлий Цезар, жена на Марк Антоний и победена от император Октавиан. Акциум битка.