Къде точно се намира Шамбала според древните тибетски монаси

Къде точно се намира Шамбала според древните тибетски монаси

Според тибетските предания ще дойде ден, в който всички ще научат за местоположението на Шамбала. Виж какво разказва легендата за Шамбала

1

Шамбала

Шамбала - Актуални заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Шамбала. Нашите статии за Шамбала от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Шамбала.
Шамбала - Мистериозната държава Шамбала и тайната на нейните обитатели

Мистериозната държава Шамбала и тайната на нейните обитатели

22.06.20180703

В индийския фолклор вече няколко века се разказва историята за непрестъпната държава Шамбала, намираща се някъде в Хималаите, и колонията от древни мъдреци, която я обитавала.

Шамбала - В търсене на легендарната Шамбала – домът на петата световна раса

В търсене на легендарната Шамбала – домът на петата световна раса

31.01.20170806

Легендите на източните народи разказват за тайнствената земя Шамбала. Вярвало се е в миналото, че този земен рай се намира някъде в Хималаите. Според митовете на китайци, тибетци и руснаци, в планината живеят свръххора с почти божествени способности.

Шамбала - Мистериите на Шамбала

Мистериите на Шамбала

03.11.201404464

Шамбала или Агарта е тайнствена земя, чието точно местонахождение е известно само на малцина посветени. Тя се намира някъде в Хималаите.

Шамбала - Мистичната статуетка на Буда

Мистичната статуетка на Буда

05.07.201304936

По думите на д-р Бухнер – статуята на Буда с пречупен кръст е първото в света произведение на изкуството изработено от . . . метеорит.

Шамбала - Тибетските войни на Хитлер

Тибетските войни на Хитлер

25.06.2013015832

Когато на 25 април 1945г. руските войски нахлуват в Берлин те се натъкват на странна находка. Шестима мъртви тибетци, подредени в кръг лежат на пода, а в средата на този кръг има труп на мъж със зелени ръкавици.

Шамбала - Татуировки на древна принцеса крият важни тайни

Татуировки на древна принцеса крият важни тайни

12.05.2011014244

В Алтай е открито мумифицирано тяло на двадесет и петгодишна жена, живяла преди 2500 години. Татуировките, които са загадка, и конете, с които е погребана, са доказателство, че е принцеса.

Шамбала - Ново Неси поглъща хора в езеро в Сибир

Ново Неси поглъща хора в езеро в Сибир

09.07.201005379

Неизвестно чудовище, което прилича на Неси от Лох Нес, се смята, че обитава най-голямото езеро в Западен Сибир. Според легенди около езерото има вход към мистичната страна Шамбала

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни