Дъщерята на Химлер работила за немското разузнаване след войната

Дъщерята на Химлер работила за немското разузнаване след войната

Дъщерята на Хайнрих Химлер, който е отговорен за избиването на 6 милиона евреи, е работела за немското разузнаване след Втората световна война. Тя никога не се е отричала от баща си и нацизма.

1

Хайнрих Химлер

Хайнрих Химлер - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Хайнрих Химлер. Материали за Хайнрих Химлер от вековете до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Хайнрих Химлер.
Хайнрих Химлер - Кои зодии са били най-злите хора в историята

Кои зодии са били най-злите хора в историята

14.03.201810209647

Когато се говори за зли зодии, първата зодия, която може да ви дойде наум, е Скорпион. Но ако погледнем кои са били най-злите хора, които историята познава, ще се изненадате, че сред тях няма нито един Скорпион.

Хайнрих Химлер - Най-злите мъже в историята

Най-злите мъже в историята

01.09.2017026848

Историята познава личности, които поради лични амбиции, невъобразима жестокост и дори психически отклонения са оставили неизлечима следа върху човечеството. Ето и осемте най-опасни и жестоки мъже, от чиито действия милиони хора са загубили живота си.

Хайнрих Химлер - Намериха тайния архив на Химлер

Намериха тайния архив на Химлер

29.01.201406565

Документи и писма на един от ръководителите на нацистка Германия през Втората световна война - Хайнрих Химлер, бяха открити в частен дом в Израел.