Кои са Звездните деца и как да ги познаем

Кои са Звездните деца и как да ги познаем

Звездните деца са много специални хора, които се раждат на тази земя с определена мисия. Вижте кои са качествата, с които се отличават те и проверете дали вашето дете е едно от тях!

1

Състрадание

Състрадание - Актуални теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Състрадание. Любопитни статии за Състрадание от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Състрадание.
Състрадание - Древни вярвания, за които науката е доказала, че са верни

Древни вярвания, за които науката е доказала, че са верни

09.08.20160997

Земята може и да не е плоска, нито да е център на Вселената, но това не означава, че вярванията на древните хора са били изцяло погрешни.

Състрадание - Две от делата на Майка Тереза бяха признати за чудеса от папата

Две от делата на Майка Тереза бяха признати за чудеса от папата

19.12.201502002

Две от хуманитарните дела на покойната Майка Тереза бяха признати за чудеса от папа Франциск. С това признание тя се приближава до канонизирането ѝ за светица.

Състрадание - Притча за златния часовник

Притча за златния часовник

29.07.201501976

Съществува и втори вид богатство-това са качествата на душата, които ни позволяват да споделяме храна и материално богатство, да вдъхновяваме другите, да проявяваме разбиране към нещастието им.

Състрадание - Символика на еднорога

Символика на еднорога

31.01.2013010778

Митичното създание еднорог присъства в традициите на много народи. Известни са много негови изображения в различните кътчета на света.

Състрадание - Практиката на даване и получаване Тонглен

Практиката на даване и получаване Тонглен

22.11.201205249

Тонглен е духовна практика, която представлява взаимообмяна с други същества. Тя служи за активиране на добрина и състрадание.

Състрадание - Нощният ангел: една истинска ангелска история

Нощният ангел: една истинска ангелска история

05.02.2012013529

Изпитвате ли понякога гняв заради нещата които ви се случват? Или изпитване състрадание към другите. . . Една история на момиче, което не вярва на ангелите. . .