Как да се справим със страха от смъртта

Как да се справим със страха от смъртта

Всеки човек се бои от смъртта, но милиони хора по света оставят този страх да управлява живота им. Това състояние се нарича татанофобия. Бъдете честни със себе си и се изправете пред факта на собствената си смъртност.

1

Страх от смъртта

Страх от смъртта - Актуални теми и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Страх от смъртта. Материали за Страх от смъртта от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Страх от смъртта.
Страх от смъртта - Притчата за цар Дамокъл и страха от смъртта

Притчата за цар Дамокъл и страха от смъртта

09.07.20170925

Твърди се, че притчата за цар Дамокъл, от която произлиза израза дамоклевият меч, е измислена от Цицерон през 45 година преди Христа. Историята ясно показва какво се случва с човек, който непрекъснато се страхува от предателство и убийство.

Страх от смъртта - Легендата за Самара

Легендата за Самара

27.11.2012033956

Легендата за Самара е слабо известна в България. Страхуваш ли се от Смъртта? Поуката от историята е, че когато имаме среща с нея- няма точка на движение или точка в нелегалност.

Страх от смъртта - Как да преодолеем страховете си

Как да преодолеем страховете си

30.03.2012012881

Всеки човек изпитва страх. Когато е в нормални граници е нормално, но когато се превърне в панически страх, контролиращ живота ни трябва да вземем мерки. Говорете с някой близък, преодолейте страха, като го погледнете право в очите.

Страх от смъртта - Какви страхове ни преследват

Какви страхове ни преследват

12.06.201103354

Когато човек не може да преодолее страховете си, се превръща в шизоиден, депресивен, истеричен или с натрапчиви идеи. Тези личностни типове се формират в най-ранното детство.