Премахнете негативната енергия със сол! Ето как

Премахнете негативната енергия със сол! Ето как

Има причина, поради която плажът се чувства като толкова енергично, чисто и освежаващо място. От хилядолетия по целия свят солта се счита за защитно и почистващо средство както физически, така и метафизично.

1

Сол

Сол - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Сол. Нашите статии за Сол от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Сол.
Сол - Гадаене с рози и семена

Гадаене с рози и семена

10.07.201904949

С помощта на рози, покълнали семена и кора от ябълка можете да разберете какво ще се случи или да откриете отговорите на важни за вас въпроси. Със сол и свещ се гадае при изневяра.

Сол - Магическите свойства на солта: Как да се защитим с нейна помощ

Магическите свойства на солта: Как да се защитим с нейна помощ

07.08.201802559

Солта е една от най-използваните подправки в кулинарията, но знаете ли, че тя се употребява широко и в езотериката?

Сол - Със сол и синапено семе срещу уроки

Със сол и синапено семе срещу уроки

23.12.201504153

Има много начини за неутрализирането на уроките, като повечето са известни на човека от дълбока древност. Един от най-ефективните от тях е методът за премахване на уроки със сол и синапено семе.

Сол - Притча за солта

Притча за солта

02.07.201503013

И в живота е така-болката е като солта. Тя винаги е една и съща и от нея горчи. Но пък горчивината, която усещаме, зависи от това, в кой съд ще разтворим болката.

Сол - Какви са народните поверия за солта и захарта

Какви са народните поверия за солта и захарта

15.10.2014024686

Според народните поверия захарта и солта могат да помогнат при предсказването на бъдещи събития. С тяхна помощ можем да изчистим дома си от негативни влияния.

Сол - Сол през лявото рамо

Сол през лявото рамо

04.03.2013041219

В миналото солта била много рядка, скъпа и трудна за добиване. Тези исторически обстоятелства обясняват много от суеверията, свързани с нея. Когато пристигнел чужденец, за добре дошъл му се поднасяла така ценената сол.

Сол - Как да се защитите от призраци

Как да се защитите от призраци

04.08.201104414

Когато срещнете призрак, веднага забодете остър предмет там, където се намира той или хвърлете срещу него щипка сол - това ще го накара да изчезне.

Сол - Древните гърци гадаели със сол и бобени зърна

Древните гърци гадаели със сол и бобени зърна

25.03.201006752

Жреците на Древна Гърция често са се занимавали с различни предсказания. За да определят какво ще е бъдещето, те гадаели с помощта на солта и бобените зърна.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни