Жителите на бразилското село Арарас изгарят живи от слънцето

Жителите на бразилското село Арарас изгарят живи от слънцето

4

Стотици жители на бразилското село Арарас живеят в постоянна болка и страх за живота си. Те всички страдат от тежко генетично разболяване, заради което буквално изгарят живи от слънчевите лъчи.

1

Слънчеви Лъчи

Слънчеви Лъчи - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Слънчеви Лъчи. Нашите статии за Слънчеви Лъчи от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Слънчеви Лъчи.
Слънчеви Лъчи - Как можем да се лекуваме със слънчеви лъчи

Как можем да се лекуваме със слънчеви лъчи

07.04.201502470

Хира Ратан Манек е обикновен индиец, 68-годишен, който до пенсията си е бил инженер-механик. След дълги търсения през целия си живот стигнал до извода, че за да получиш пряко в тялото си енергията на слънцето, трябва просто да го гледаш.

Слънчеви Лъчи - По-дълго под слънчевите лъчи - по-дълъг живот

По-дълго под слънчевите лъчи - по-дълъг живот

05.04.201501292

Слънцето означава здраве. Неговите лъчи намаляват кръвното налягане и предпазват от сърдечен инфаркт и мозъчен инсулт. Това се твърди в мащабно изследване на учените от университета в Единбург, Шотландия.

Слънчеви Лъчи - Слънчевите изригвания провокират революции

Слънчевите изригвания провокират революции

17.05.201301573

Повишената слънчева радиация, в следствие на завишената слънчева активност е отговорна за повишаването на естествената агресия при хората и животните.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни