Квадрат между Марс и Нептун създава напрежение до средата на март

Квадрат между Марс и Нептун създава напрежение до средата на март

От 18 февруари до 18 март Марс в Стрелец и Нептун в Риби образуват напрегната конфигурация, която може да доведе до големи скандали и нервни изблици.

1

Скандали

Скандали - Най-новите теми и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Скандали. Нашите статии за Скандали от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Скандали.
Скандали - Секс скандалите, който затриха цели империи

Секс скандалите, който затриха цели империи

26.01.201801686

Средновековието и Викторианската епоха накараха човечеството да мисли, че секс скандалите са нещо ново за политическия живот. В действителност древните ни предци стигали до високи нива на неморалност в своето ежедневие. Техните сексуални скандали често са

Скандали - Притча за диалога на сърцата

Притча за диалога на сърцата

30.05.201502778

В едно далечно село живеел мъдър учител. Той имал много ученици и често им задавал различни въпроси, за да ги накара да се замислят за смисъла на живота.

Скандали - Как се обиждат различните зодии

Как се обиждат различните зодии

12.09.20110156316

Девите прощават, но не забравят, затова винаги си отмъщават при удобен случай. Скорпионът, веднъж обиден, атакува смъртоносно. Водолеят напълно забравя за вас, ако го обидите.

Скандали - Хороскоп на гадняра

Хороскоп на гадняра

27.07.2011022550

Представителите на всяка зодия имат различни начини да покажат на дамата, че са гадняри. Ракът е като непорастващо дете, Водолеят се съгласява с вас, че е абсолютен гадняр.

Скандали - Магнитни бури отговорни за разделите

Магнитни бури отговорни за разделите

20.02.201105660

Невролози предричат бум на разводите вследствие на слънчевите изригвания. Най-подвластни на повишените магнитни влияния са депресираните, преуморените или стресирани хора.

Скандали - Не издържате без скандали или сте енергиен вампир?

Не издържате без скандали или сте енергиен вампир?

25.01.2011016403

По какъв начин енергийните вампири изсмукват енергията от останалите хора. Типове енергийни вампири. Знаете ли, че съществуват и сексуални вампири.

Скандали - Скандалите – по зодиакални правила

Скандалите – по зодиакални правила

08.12.2010014043

За да избегнете скандалите с половинката си, трябва да знаете на каква стихия е подвластна зодията й. Огнените знаци не приемат чужди аргументи, а водните предпочитат да живеят в свой свят.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни