Това са сестрите Полък! Те доказаха, че прераждане има

Това са сестрите Полък! Те доказаха, че прераждане има

1

В малкия град Хексам в Англия, на 5 май 1957 г. се случила една от най-големите трагедии, които иначе спокойно населено място е преживявало. Две момичета - Жаклин и Джоана Полък, били блъснати и убити на място от кола, докато отивали на църква с приятел.

1

Реинкарнация

Реинкарнация - Последните текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Реинкарнация. Материали за Реинкарнация от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Реинкарнация.
Реинкарнация - Регресивна хипноза: какви сме били в предишни животи?

Регресивна хипноза: какви сме били в предишни животи?

12.08.20121931041

Регресивната терапия е метод, с помощта на който, човек, потънал в дълбока хипноза, е способен да погледне в далечното минало и да разкаже за него.

Реинкарнация - Момченце се прероди след смъртта си

Момченце се прероди след смъртта си

12.12.20111237164

Рускиня, която преди шест години изгубила момченцето си при инцидент, открила в дом за сираци дете, което било абсолютно копие на загиналия й син. Детето се родило дни след инцидента.

Реинкарнация - Чертите от тялото издават за минали животи

Чертите от тялото издават за минали животи

13.06.20101789981

Големината на ушите, формата на очите и крайниците издават колко пъти човек се е прераждал в минали животи. Прераждане, реинкарнация или просто дежа вю? Какво говорят вашите черти на тялото?

Реинкарнация - Серийните убийци са хора с мутирала душа

Серийните убийци са хора с мутирала душа

24.01.201025824

Парапсихолозите считат, че серийните убийци са хора, жертва на мутация на душата по време на реинкарнацията. Учените от областта на паранормалните явления имат интересно обяснение.

Реинкарнация - Да повярваме ли в прераждането?

Да повярваме ли в прераждането?

05.12.2009813724

Вярвате ли в прераждането и реинкарнацията? Какво се случва след смъртта? Според древните източни предания, човешката душа може да се пресели в животно.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни