Ванга: Путин ще стане господар на света!

Ванга: Путин ще стане господар на света!

Баба Ванга предрича слава на Русия. Изданията на Острова обърнаха специално внимание на пророчествата на българката след победата на Путин на последните избори.

1

Путин

Путин - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Путин. Любопитни статии за Путин от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Путин.
Путин - Казахстанската Ванга вещае смърт и разруха за 2018-та

Казахстанската Ванга вещае смърт и разруха за 2018-та

05.02.201808418

Ясновидката Вера Лион огласи мрачната си прогноза за 2018-та година. Известна като Казахстанската Ванга, тя каза какво ще се случи на Русия, САЩ, Китай, ЕС, НАТО, Украйна, както и за цялата планета през следващите дванадесет месеца.

Путин - Вижте световните лидери на младини! Няма да ги познаете

Вижте световните лидери на младини! Няма да ги познаете

30.04.2017058136

Мислили ли сте, че може да видете снимка на Йосиф Сталин, преди да бъдем обявен за съветски вожд. Или на детска снимка на Владимир Путин?

Путин - Уфолог засне кръжаща летяща чиния над дома на Путин!

Уфолог засне кръжаща летяща чиния над дома на Путин!

03.04.201605299

Видео кадри, на които се виждат три статични светещи светлини във формация триъгълник, кръжащи над Санкт Петербург и по-специално над дома на Владимир Путин, накара любителите на теорията на конспирацията да се чудят дали руският президент има извънземни

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни