Невиждано от 70 години: Гигантска Суперлуна огрява тази нощ

Невиждано от 70 години: Гигантска Суперлуна огрява тази нощ

Суперлуна – това уникално явление ни очаква на 14-ти ноември. Астрономическо явление с подобни размери не е наблюдавано от 70 години насам и определено ще прикове погледите към себе си.

1

Природни Явления

Природни Явления - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Природни Явления. Нашите статии за Природни Явления от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Природни Явления.
Природни Явления - Природни явления, които нямат научно обяснение

Природни явления, които нямат научно обяснение

10.01.201605801

Сигурно на всеки човек поне веднъж в живота му се е случвало нещо странно, което няма никакво логично обяснение. Днес ще ви запознаем с няколко странни феномена, които не са плод на въображението на някой сценарист, а са съвсем реални случки

Природни Явления - Най-популярните вярвания и суеверия за метеорите

Най-популярните вярвания и суеверия за метеорите

21.10.20150581

В древни времена на метеорите се гледа като предвестници на различни събития или като на послания, изпращани от по-висши същества. Едно от често срещаните схващания тогава е, че те са своеобразния съобщения, които боговете изпращат.

Природни Явления - Къде се намира българският Бермудски триъгълник?

Къде се намира българският Бермудски триъгълник?

16.09.201505860

Мистериозна местност в България се е сдобила със зловеща слава. Местни хора твърдят, че вечер там се чуват звуци на причудливи същества.

Природни Явления - Факти за светкавиците и мълниите

Факти за светкавиците и мълниите

21.08.201501331

Безспорно мълниите са едни от най-забележителните природни явления. Освен страхопочитание те будят и възхита с мощното си великолепие. По същество те са електрически заряд в атмосферата, проявяващ се обикновено по време на буря.

Природни Явления - Спътник снима катаклизми на Земята през 10 минути

Спътник снима катаклизми на Земята през 10 минути

11.07.20150764

На всеки десет минути в различни части на планетата стават катаклизми. Това установи пуснатият наскоро в орбита около Земята японски спътник Химавари - 8. Неговата цел е да проследява движенията на мощните тихоокеанските тайфуни

Природни Явления - Метеорит със страховите размери изгоря над САЩ

Метеорит със страховите размери изгоря над САЩ

20.02.20150850

Метеорит, който според данни на НАСА е тежал малко повече от 200 килограма, изгоря тази сутрин над американския град Питсбърг. При явлението не е имало инциденти.

Природни Явления - Загадъчно явление се появи над Тихия океан

Загадъчно явление се появи над Тихия океан

11.09.201403596

Пилот на самолет засне необичайно червено сияние, което се е появило над Тихия океан в района на полуостров Камчатка. Загадъчното сияние е било забелязано и от други самолети.

Природни Явления - Сънища за природни явления

Сънища за природни явления

11.08.201405002

Ако сънувате изригване на вулкан, това е знак, че скоро ще станете прекалено раздразнителни. Дъгата насън е щастлив знак и предвещава успехи във всяко начинание.

Природни Явления - Огромни дупки поглъщат къщи в бразилски град

Огромни дупки поглъщат къщи в бразилски град

11.01.201402455

Жителите на бразилския град Абететуба в щата Пара станаха свидетели на страховито и шокиращо природно явления, при което гигантски дупки погълнаха десетки къщи в района една след друга.

Природни Явления - Бурята може да причини халюцинации

Бурята може да причини халюцинации

24.09.201301319

На всеки се е случвало при ветровита буря да се почувства тревожен без видима причина, а звуците на силния вятър да не му позволяват да заспи с часове.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни