Еликсирът на младостта открит на остров Пасха

Еликсирът на младостта открит на остров Пасха

2

На остров Пасха е открито вещество, което може би ще послужи за основа на еликсира на младостта. То е в състояние да забави значително процеса на старене, както и да удължи човешкия живот.

1

Остров Пасха

Остров Пасха - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Остров Пасха. Любопитни статии за Остров Пасха от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Остров Пасха.
Остров Пасха - Световната система на пирамидите

Световната система на пирамидите

31.07.201139764

Египетските и мексиканските пирамиди, статуите на остров Пасха и Стоунхендж, както и тибетските пирамиди, са подредени по специален начин, който разделя планетата на части.

Остров Пасха - Великденският остров и порталът за телепортация

Великденският остров и порталът за телепортация

20.04.201197930

Великденският остров, Рапа Нуи, е едно от най-изолираните места в света. Археолози намериха останки на рицар с броня на острова. Смята, че е използвал телепортиране да попадне там.

Остров Пасха - Забравените загадки на историята

Забравените загадки на историята

09.02.2011410094

Сред забравените и малко известни загадки на историята са Карнакските камъни, минойската цивилизация, таримските мумии, цивилизациятао от басейна на река Инд.

Остров Пасха - Гигантските скулптури на остров Пасха

Гигантските скулптури на остров Пасха

13.05.201015112

Остров Пасха (Рапа-Нуи) е едно от най-уединените обитаеми места в света. Цялата му история е забулена в тайни. Каммените скулптури на остров Пасха остават загадка и до днес.

Остров Пасха - Загадъчните статуи на остров Пасха

Загадъчните статуи на остров Пасха

12.12.200905045

Островът е открит през 1772 г. от холандския мореплавател Рогевеном на празника Пасха (Великденския Остров или Рапа Нуи). Интересен е с уникалните си образци на изчезналата култура на полинезийците.