Мислите на Буда, които ще ти помогнат да намериш вътрешен мир

Мислите на Буда, които ще ти помогнат да намериш вътрешен мир

В трудни моменти всеки има нужда от малко мъдрост, а цитатите на Буда, които сме събрали за вас, ще ви помогнат да намерите вътрешен покой и да разберете, че всичко случващо се е за ваше добро.

1

Мир

Мир - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Мир. Нашите статии за Мир от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Мир.
Мир - Будистки мисли, които ще ти донесат мир и облекчение

Будистки мисли, които ще ти донесат мир и облекчение

10.02.201801058

Изминали са няколко хилядолетия, откакто Сидхарта Гаутама, известен като Буда, започва да разпространява своите философски и житейски мъдрости. И макар хронологично да се намираме далеч от зараждането на будизма, неговите мъдрости днес звучат по-актуално

Мир - Мъдри мисли за мира

Мъдри мисли за мира

21.09.201501381

На 21-ви септември отбелязваме Световния ден на мира. Този ден поставя акцент върху усилието за глобално разбирателство и намирането на общ език без употребата на оръжие и насилие.

Мир - Сборище на вещици организира обред за мир в Украйна

Сборище на вещици организира обред за мир в Украйна

30.04.20150706

2000 вещици, магьосници, екстрасенси и други представители на паранормалния свят организират тази вечер – срещу 30 април и 1 май, масов ритуал за мир в Украйна.

Мир - Златните съвети на папа Франциск за спокоен живот

Златните съвети на папа Франциск за спокоен живот

05.08.201408095

Според папа Франциск, спазвайки само 10 препоръки, човек може да си осигури спокоен и лек живот. Папата е заявил това в интервю за аржентинския вестник Кларин.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни