Харизматична личност ли си? Трябват ти тези 6 качества

Харизматична личност ли си? Трябват ти тези 6 качества

Има хора, които привличат всички около себе си като магнит. Почти няма човек, който да не желае да бъде в компанията им. Ето какви черти са присъщи на тези харизматични личности, от които е трудно да се откъснеш!

1

Лидери

Лидери - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко за Лидери. Любопитни статии за Лидери от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Лидери.
Лидери - Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

25.07.201802011

От политиците и лидерите до актьорите и писателите, тези хора често са източник на някои от най-големите обиди в историята. Някои от обидите са срещу лица, някои срещу цели групи хора (най-често мъже), а други са по отношение на държави или нации.

Лидери - Вижте световните лидери на младини! Няма да ги познаете

Вижте световните лидери на младини! Няма да ги познаете

30.04.2017058134

Мислили ли сте, че може да видете снимка на Йосиф Сталин, преди да бъдем обявен за съветски вожд. Или на детска снимка на Владимир Путин?

Лидери - Пет типа персоналности, които имат потенциала да променят света

Пет типа персоналности, които имат потенциала да променят света

23.11.201602607

Тези хора, които мнозина наричат лидери или водачи, вдъхновяват другите за промяна, те имат потенциала да променят света, в който живеем. Ето и четирите най-ярки типа персоналности

Лидери - Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

30.06.201607604

С няколко признака може да откриете, че се различавате от околните и вие е съдено да извършите велики дела. Ако откриете себе си в това описание, трябва да посветите времето си на своята голяма мечта.

Лидери - Великите личности, без които светът не би бил същият

Великите личности, без които светът не би бил същият

17.06.201601435

Супергероите се истински, но не такива, каквито си ги представяме. Те са живели и са се борили с неправдата. Винаги са поставяли другите пред себе си и не са се замисляли да рискуват живота си. Това са реалните личности от историята, променили нейния ход

Лидери - Любовен живот според рождената дата

Любовен живот според рождената дата

20.11.2015080139

Специалисти смятат, че рождената дата на всеки човек определя до голяма степен любовния му живот. Ето какъв е любовният живот на всеки според деня, в който е роден.

Лидери - Трите зодии, родени да бъдат лидери

Трите зодии, родени да бъдат лидери

14.06.20150120638

Изследване на Vocativ посочва, че от 187 световни лидери 3 от зодиакалните знаци преобладават във властта. Астрологията също подкрепя изследването, казвайки, че точно тези знаци са родени да бъдат лидери.

Лидери - Какво означава, ако имате буква М на дланта си

Какво означава, ако имате буква М на дланта си

24.07.2014026406

Тези хора се борят с всички сили и когато правят нещо, влагат цялото си същество и воля. По тази причина очакват, че и другите ще са като тях. Често обаче биват разочаровани.

Лидери - Зодиите кариеристи

Зодиите кариеристи

22.04.2013018211

За да разберем кои зодиакални знаци са склонни към кариеризъм, то трябва да разберем за какви професии са предопределени. Смята се, че предразположението към една или друга професия е закодирано във всеки зодиакален знак още от раждането на човека.

Лидери - Годината на змията и реалните й връзки с влечугото

Годината на змията и реалните й връзки с влечугото

18.02.201303433

Астролозите казват, че родените през тази година ще бъдат интелигентни, с бърз ум. Често обаче могат да имат склонност към себедоказване и нечестна игра. Черти, доста сходни с характеристиките на змията.