Как да тълкуваме сънищата с кукли

Как да тълкуваме сънищата с кукли

Куклите са играчки, наподобяващи хора. Почти всеки си е играл с кукли в детските си години. Затова и повечето от нас изпитват умиление и носталгия, когато видят кукла. Но понякога куклите могат да предизвикат и негативни емоции, особено когато се. . .

1

Кукли

Кукли - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Кукли. Любопитни статии за Кукли от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Кукли.
Кукли - Вуду митове и легенди

Вуду митове и легенди

25.07.201701430

Всички сме чували за ужасяващите вуду магии, в които някой боде кукли с игли и възкресява мъртвите под формата на зомбита. Документираните истории убеждават човечеството в съществуването на тези практики. Истината обаче е доста по-различна.

Кукли - Зъл демон облада перуанска кукла

Зъл демон облада перуанска кукла

22.06.20170790

Любители на окултни практики от Перу твърдят, че притежават зловещо кукла, обладана от зъл дух. Според тях именно демонът е причина куклата да говори и да мърда главата и ръцете си, дори когато батериите ѝ са извадени навън.

Кукли - Зловещо! В Япония организират погребения за кукли

Зловещо! В Япония организират погребения за кукли

15.06.20170315

Това обаче не е някакво ново шоу с комерсиална цел, а съвсем сериозна церемония, която се извършва заради известно в страната схващане.

Кукли - Зловещ Остров на куклите взима страха на хора от цял свят

Зловещ Остров на куклите взима страха на хора от цял свят

03.03.201601684

Отшелникът Дон Хуан Сантана събирал кукли и ги окачвал навсякъде из острова, защото се надявал, че така ще успее да успокои духа на починалото детенце.

Кукли - Жена прави кукли-копия на умрели бебета

Жена прави кукли-копия на умрели бебета

16.09.201501655

51-годишната англичанка открила хоби, което за мнозина може и да звучи ужасяващо, но на нея ѝ действа успокояващо.