Никога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грози

Никога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грози

Много хора носят едновременно бижута от злато и сребро, смятайки, че няма нищо в това. Но подобно решение би ви коствало скъпо, предупреждават медиуми и сензитиви.

1

Енергийно Поле

Енергийно Поле - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Енергийно Поле. Материали за Енергийно Поле от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Енергийно Поле.
Енергийно Поле - Не снимайте спящите си близки! Вижте на какво ги обричате

Не снимайте спящите си близки! Вижте на какво ги обричате

26.06.201804085

Някои снимки според езотериците могат да се опасни за хората. Такива например са фотографиите на спящ човек. Ето и защо мистиците намират снимането на подобни кадри за погрешни и дори страховити.

Енергийно Поле - Татуировки, носещи късмет

Татуировки, носещи късмет

01.05.2018039891

Смята се, че татуировките могат да променят характера на човек и съдбата му. Древните племена са рисували по телата си определени символи, защото са вярвали, че така променят своето енергийно поле.

Енергийно Поле - Мегалитите – електроцентралите на Древността

Мегалитите – електроцентралите на Древността

23.08.20170400

Мегалитите и много от древните съоръжения, като каменни кръгове и пирамиди, са способни да генерират собствено енергийно поле. Те създават собствено енергийно поле и среда, която изменя състоянието на съзнанието.

Енергийно Поле - Легендите и чудесата на църквата в Добърско

Легендите и чудесата на църквата в Добърско

15.10.201502453

Село Добърско предизвиква неспиращ интерес у българи и чужденци. Въпреки че до там няма магистрала, това не спира желаещите да посетят това загадъчно място.

Енергийно Поле - Как може да видите аурата на другите?

Как може да видите аурата на другите?

07.05.2015016729

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи да вижда аурата на хората.

Енергийно Поле - Как да видим аурата

Как да видим аурата

25.05.2014036574

С помощта на специални упражнения човек може да се научи да различава цветовете на аурата на околните. Аурата може да издаде много за вашия характер и да разкрие дали сте духовна личност.

Енергийно Поле - Пречистване на аурата

Пречистване на аурата

03.08.2013022180

Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо.

Енергийно Поле - Предмети, които гонят тъмните сили

Предмети, които гонят тъмните сили

03.08.2013049580

Съществува идея, според която тъмните сили идват от друга вселена на изкривена, озарена енергия. Те съществуват, черпейки сила от енергийното пространство, което хората замърсяват чрез негативни емоции

Енергийно Поле - Ясписът е най-силният талисман

Ясписът е най-силният талисман

02.03.2011034615

Ясписът е много силен талисман, който може да изтегли напълно негативния енергиен потенциал, натрупан в организма. Той предпазва от зли сили и привлича богатство и успех.