Какъв е творческият талант на различните зодии

Какъв е творческият талант на различните зодии

2

Дори когато имате творчески наклонности, зодиакалният ви знак може да определи сферата, в която ще се справяте най-добре. Креативността ни може да се определи спрямо това дали сме огнен, земен, воден или въздушен знак.

1

Въздушни зодии

Въздушни зодии - Най-новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Въздушни зодии. Любопитни статии за Въздушни зодии от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Въздушни зодии.
Въздушни зодии - Година на дървената Коза за въздушните зодии

Година на дървената Коза за въздушните зодии

27.02.201506027

Тъй като 2015 година ще премине под знака на дървената Коза, въздушните зодии могат да са спокойни, защото имат много общи черти с този китайски символ.

Въздушни зодии - Диета за въздушните зодии

Диета за въздушните зодии

21.07.201306517

Въздушните знаци са Близнаци, Везни и Водолей. Те притежават завидна обмяна на веществата и поради това почти всяка диета води до добри резултати. Най-подходящи за това са мобилните диети.

Въздушни зодии - Как флиртуват въздушните зодии?

Как флиртуват въздушните зодии?

02.06.2013017804

Близнаците, Водолеят и Везните се смятат за царете на флирта. В това изтънчено изкуство е абсолютно безполезно някой да се опитва да им съперничи.

Въздушни зодии - Водолей и другите зодии

Водолей и другите зодии

13.03.2013044610

Със земните знаци, Водолеят има едни много прилични и топли взаимоотношения, въпреки основните разлики по между им. С водните знаци отношенията не са много трайни, а от огнените знаци Водолеят най-много харесва представителите на зодия Лъв.

Въздушни зодии - Силата на въздушните зодии

Силата на въздушните зодии

02.12.2012068184

Всяка зодия си има своя слаба и силна страна. Въздушните зодии се отличават със своята упоритост и желание да постигнат целта си независимо от средствата.