Магия за привличане на любов с тръбичка

Магия за привличане на любов с тръбичка

Магиите за любов и привличане на любимия са едни от най-трудните за изпълнение, но и най-ползотворните. Тази с магическата тръбичка обещава най-добри резултати, тъй като е най-мощната и устойчива на времето.

1

Влюбване

Влюбване - Последните текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко за Влюбване. Любопитни статии за Влюбване от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Влюбване.
Влюбване - Тези сънища показват, че скоро ще се влюбите

Тези сънища показват, че скоро ще се влюбите

17.06.2017136714

Голямата любов ще почука на вратата ви съвсем скоро, ако от известно време сънувате някои определени сънища. Ако сънят се повтаря често, това означава, че вашата сродна душа е около вас, а вие не я забелязвате.

Влюбване - Колко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодията

Колко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодията

21.02.20141048885

Специалистите по астрология смятат, че всеки човек има определена съдба в любовта, която в голяма степен зависи от зодията му. Зодиакалният ни знак ни показва колко пъти можем да очакваме истинската любов.

Влюбване - Лошите шеги на съзнанието ни

Лошите шеги на съзнанието ни

19.07.201146009

Съзнанието си прави шеги с нас и често ни дезориентира. Така например ние може да си въобразим, че сме влюбени, без това да е вярно, а мързела да възприемаме като липса на късмет.

Влюбване - Мозък и чувства

Мозък и чувства

15.04.201106386

Невротрансмитерите отговарят за различните емоции. Полукълбата на мозъка са отговорни за чувствата ни. Влюбените са под влияние на невротрансмитерите допамини.

Влюбване - Влюбваме се за по-малко от секунда

Влюбваме се за по-малко от секунда

02.11.201009458

Влюбването не само ни опиянява, но и се случва доста бързо. Учените са установили за колко време се случва това. Защо разпадането на връзките предизвиква силен стрес и депресия.