Известни актьори, музиканти и писатели, изчезнали безследно

Известни актьори, музиканти и писатели, изчезнали безследно

Има много истории за безследно изчезнали хора. Някои са станали популярни именно заради мистериозното си изчезване. Ето историите на актьори, музиканти и писатели, изчезнали мистериозно

1

Актьори

Актьори - Последните заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Актьори. Любопитни статии за Актьори от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Актьори.
Актьори - Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

25.07.201801678

От политиците и лидерите до актьорите и писателите, тези хора често са източник на някои от най-големите обиди в историята. Някои от обидите са срещу лица, някои срещу цели групи хора (най-често мъже), а други са по отношение на държави или нации.

Актьори - Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

02.05.201603104

Всеизвестен факт е, че творческите личности – тези, които се занимават с изкуство, са ексцентрични, дори малко чалнати за обикновените хора. Без значение дали са в сферата на театъра, киното, изобразителното изкуство или фотографията, в тези хора има нещо

Актьори - Театрални страхове и суеверия

Театрални страхове и суеверия

07.05.201301613

Всичко започнало през 1606 г. , когато изпълняващият ролята на лейди Макбет се разболял и се наложило самият Шекспир да го замести. Пиесата не се харесала на публиката и била свалена за повече от 50 години.

Актьори - Звездите в Холивуд: могъщи екстрасенси

Звездите в Холивуд: могъщи екстрасенси

24.09.200901825

Актьори от Холивуд имат способности на екстрасенси. Ким Бейсинджър и Джак Никълсън твърдят, че притежават силна енергия и могат да лекуват с ръце.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни